طرز تهیه کباب کوبیده مرغ
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ
کباب کوبیده از انواع کباب های ایرانی خوشمزه و خوش طعم است, در طرز تهیه کباب کوبیده مرغ از گوشت قرمز خبری نیست
و شما می توانید کباب کوبیده ای با طعم متفاوت و لذیذ با استفاده از گوشت مرغ تهیه نمایید.
کباب کوبیده غذایی خوشمزه و لذیذ است, کباب کوبیده را می توانید با گوشت های مختلف نظیر مرغ و گاو و گوسفند در منزل تهیه کنید
که بهتر است در دستور پخت کباب کوبیده مرغ از سینه مرغ استفاده کنید تا کباب طعم متفاوت و بی نظیری پیدا کند.
کباب کوبیده مرغ و کباب چنجه و کباب بختیاری از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار هستند شما می توانید
برای مهمانی ها و مجالس مختلف این کباب های خوشمزه را برای پذیرایی از مهمان هایتان تهیه کنید.
تهیه کباب کوبیده با استفاده از مرغ برای علاوه بر طعم خوب و ایده آل برای افرادی که از خوردن گوشت قرمز امتناع می کنند بسیار مناسب است.
مواد لازم
🔹جعفری ساطوری شده : ۴ قاشق غذاخوری
🔹سینه مرغ کامل : ۱ عدد
🔹پیاز متوسط : ۱ عدد
🔹کره : ۱۰۰ گرم
🔹زعفران : ۲ قاشق غذاخوری
🔹نمک : به میزان لازم
🔹فلفل سیاه : به میزان لازم
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ
طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را ۲ بار چرخ کنید.
سپس پیاز را رنده کنید و آب پیاز را بگیرید.
درون ظرف مناسبی سینه مرغ چرخ کرده را با زعفران و نمک و فلفل و پیاز رنده شده
بدون آب و جعفری ساطوری شده مخلوط کنید و سینه مرغ را با این مواد ورز دهید.
سپس روی ظرف را با کمک سلفون بپوشانید و ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
در مرحله بعدی کوبیده مرغ بعد از مدت زمان ذکر شده مواد کباب کوبیده را به سیخ بکشید می توانید
به جای استفاده از آب برای خیس کردن دست هایتان به هنگام سیخ کشیدن کباب از آب پیازی که رنده کرده اید استفاده کنید
با این کار کباب کوبیده مرغ نیز طعم خوبی پیدا می کند.
سپس سیخ ها را بر روی ذغال منتقل کنید و در دقایق اولیه سریع سیخ ها را پشت و رو کنید تا کباب ها آماده شوند.
کباب کوبیده مرغ بعد از پخته شدن کباب ها بر روی آن ها کره آب شده را با برس بزنید می توانید کباب کوبیده مرغ را به همراه پلوی زعفرانی و یا نان داغ میل کنید.