ایتالیاییغذا های مللگوشت مرغ

طرز تهیه اسکالوپ مرغ

طرز تهیه اسکالوپ مرغ

امروز میخوام طرز تهیه اسکالپ یا اسکالوپ مرغ با سس لیمو رو بهتون آموزش بدم.
پس اگه تا الان روز خوبی داشتید مژده میدم که از الان به بعد بهتر هم میشه.
اسکالپ غذای سنتی خیلی از کشورهاست.
اما دستوری که امروز میخوام براتون توضیح بدم یه دستور ایتالیایی است.

در این روش مرغ رو در آرد سمولینا میزنن که بعد از سرخ شدن طعم خیلی خوبی میگیره.
اسکالوپ مرغ فرانسوی هم به همین روش تهیه میشه ولی فرقش اینه که فرانسوی ها به جای آرد سمولینا از آرد سفید استفاده میکنند.
به نظر من آرد سمولینا هم از نظر طعم و هم از نظر تردی اسکالوپ رو بهتر میکنه.
ولی انتخاب با خودتونه. میتونید از آرد سفید هم استفاده کنید.

مواد لازم

🔹سینه مرغ ۴-۵ عدد
🔹آرد سمولینا به مقدار لازم
🔹جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه
🔹لیمو ترش بزرگ ۲ عدد
🔹روغن زیتون
🔹نمک
طرز تهیه اسکالوپ مرغ

طرز تهیه اسکالوپ مرغ

طرز تهیه

سینه مرغ را از وسط به شکل دو ورقه نازک برش بزنید.
آن را بین دو لایه پلاستیک یا سلفون قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید تا حسابی نازک شود.

آرد سمولینا را در بشقابی بریزید.
ورقه های مرغ نازک شده را یکی یکی داخل آرد بزنید تا دو طرف آنها از آرد پوشانده شود.

مقدار روغن زیتون داخل تابه بزرگی بریزید.
تابه را روی شعله متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.
به تعدادی که تابه جا دارد سینه مرغ داخل آن بچینید.
وقتی یک طرفشان سرخ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم طلایی رنگ شود.

وقتی همه اسکالوپ های مرغ آماده شدند همه آنها را به همان تابه برگردانید.
نمک بپاشید آب لیمو ترش را نیز اضافه کنید. بگذارید ده دقیقه دیگر اسکالوپ مرغ روی شعله بماند و خوب طعم دار شود.

بعد از پخته شدن اسکالپ مرغ جعفری خرد شده و ورقه های لیموی اضافه را روی آن بریزید.
درب تابه را تا زمان سرو ببندید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 2 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا