طرز تهیه مربای به
طرز تهیه مربای به
مربای به یکی از پرطرفدارترین مرباهاست که بهراحتی میشود
در منزل با رعایت چند نکته آن را درست کرد و وعدههای صبحانه را هیجانانگیزتر و جذابتر سرو کرد.
مربا درست کردن ممکن است کار سختی به نظر برسد ولی قطعا طعم و عطر مربای به
خانگی و خوشمزه ارزش آن را دارد که این زحمت را به خودتان بدهید.
بهخصوص که خواص به برای سلامتی فراوان و بیمانند هستند.
بهتر است برای تهیه مربای به از بههای محلی استفاده کنید.
به این ترتیب مربای شما عطر و طعم خیلی بهتری پیدا میکند موقع خرید به، آن را بو کنید.
به محلی عطر خاصی دارد. به اندازه یک مشت است و پوست آن حالت کرکی دارد.
معمولاً این میوههای محلی ظاهر ناهمگونی دارند.
پس اگر بههای صاف، یکدست و یکشکلی در میوهفروشی دیدید بدانید که این میوهها برای تهیه مربا مناسب نیستند.
قبل از تهیه مربا طعم میوه را بچشید.
اگر شیرین است میتوانید مقدار شکر را صد گرم کمتر کنید.
مواد لازم
🔹به یک کیلوگرم
🔹شکر یک کیلوگرم
🔹آبلیمو یک قاشق غذاخوری
🔹هل ۵ عدد
طرز تهیه مربای به
طرز تهیه
مرحله اول
بهها را بشویید. پوست بکنید و به اندازه دلخواه خرد کنید.
مرحله دوم
درون قابلمه ۷ لیوان آب بریزید و بههای خرد شده را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید
بهها بپزند و کمی نرم شوند (دقت کنید بهها له نشوند).
این مرحله حدود نیمساعت طول میکشد.
مرحله سوم
پس از اینکه بهها کمی نرم شدند شکر و دانههای هل را اضافه کنید (دانههای هل را از پوست آن خارج و استفاده کنید).
با حرارت ملایم ۳-۴ ساعت اجازه دهید مربای به مجلسی بپزد و رنگ آن قرمز شود.
مرحله چهارم
پس از آماده شدن مربا آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه مربا بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
مربای خنک شده را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.