مربا و کمپوت

طرز تهیه مربای کنجد

طرز تهیه مربای کنجد

مربای کنجد یکی از مربا‌های خوشمزه و مقوی است که تنها در سه مرحله ساده می‌توانید ان را در خانه خود تهیه کنید.
مربای کنجد یک مربای بسیار مقوی و خوشمزه است که با خوردن آن در وعده صبحانه می‌توانید انرژی مورد نیاز در طول روز را دریافت کنید.
کنجد یک ماده‌ی مغذی بوده و حاوی پروتئین، مس، منگنز، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، روی و تیامین است
و برای کاهش کلسترول، محافظت از سلامت قلب، بهبود فشار خون و تنظیم هورمون‌ها مفید است.

مواد لازم

🔹دانه کنجد ۶۵۰ گرم
🔹شکر یک کیلوگرم
🔹پودر نارگیل نصف پیمانه
🔹آب نیم لیتر
🔹زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری
🔹خلال پسته یک چهارم پیمانه
🔹خلال بادام یک چهارم پیمانه

طرز تهیه مربای کنجد

طرز تهیه مربای کنجد

طرز تهیه

برای تهیه مربا کنجد، ابتدا آب و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
در همین زمان، زعفران را هم دم کنید.

به این صورت که کتری را آب کرده و اجازه دهید آب بجوشد.
زعفران را در قوری مخصوص ریخته و روی آن به مقدار لازم آب جوش بریزید.
قوری را روی کتری بگذارید تا زعفران دم کند.
به جای زعفران می‌توانید از یک قاشق غذاخوری دارچین استفاده کنید.

زعفران دم کرده، خلال پسته و خلال بادام، پودر نارگیل و کنجد را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
وقتی مربا شروع به حباب زدن کرد، انگشت اشاره خود را به آرامی و با احتیاط داخل قابلمه بزنید تا کمی از مربا به انگشتتان بچسبد.

انگشت شصت‌تان را روی انگشت اشاره‌تان بچسبانید.
اگر مربا به هر دو انگشت‌تان چسبید، یعنی مربا قوام آمده است.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مربا کنجد خنک شود.
سپس مربا را داخل شیشه تمیز و خشک که درب فلزی دارد بریزید و آن را داخل یخچال قرار دهید.
مربا کنجد مقوی و خوشمزه شما آماده است. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 19 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا