انواع پلو

طرز تهیه قارچ‌ پلو

طرز تهیه قارچ‌ پلو

قارچ پلو یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین پلوها است، قارچ پلو به دلیل اینکه قارچ فراوانی در خود دارد سرشار از ارزش غذایی می باشد،
این پلو خوشمزه و در عین حال ساده بسیار راحت تهیه می شود و مناسب روزهای است که شما فرصت کافی برای تهیه غذا ندارید.
قارچ ها پروتئین بسیار بالایی در خود جای دادند و بسیار مفید برای پوست و مو و بدلیل داشتن کالری کم می توانید در رژیم غذایی روزانه خود جای دهید.

مواد لازم

🔹برنج ۳ پیمانه
🔹قارچ ۵۰۰ گرم
🔹رب ۲ ق غذا خوری
🔹پیاز ۱ عدد بزرگ
🔹کره ۵۰ گرم
🔹آبلیمو ۲ ق غذا خوری
🔹شکر ۲ ق غذا خوری
🔹زرشک ۱/۴ پیمانه
🔹نمک و فلفل و ادویه پلویی و زیره سبز به مقدار لازم

طرز تهیه قارچ‌ پلو

طرز تهیه قارچ پلو

طرز تهیه

مرحله اول : بلانچ کردن قارچ ها

برای اینکه بتوانید مدت طولانی تر قارچ ها را استفاده کنید باید آنها را بلانچ کنید

بدین صورت که قارچ ها را شسته و ورقه کنید و یک قابلمه آب روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد سپس قارچ ها را داخل آب جوش ریخته تا ۴ دقیقه زمان می دهیم

سپس بلافاصله در آب سرد ریخته و آبکشی می کنید تا به اصطلاح بهش شوک وارد شود
سپس بعد از خنک شدن آن را بسته بندی کرده و داخل فریزر نگه داری کنید.

مرحله دوم : تفت دادن پیاز

پیاز را شسته و نگینی خرد کنید و داخل تابه مقداری کره به همراه روغن ریخته و پیاز ها را اضافه کرده

تا سبک و طلایی شود سپس زردچوبه را اضافه می کنیم تا پیاز خوش رنگ شود.

مرحله سوم : اضافه کردن رب و قارچ

رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا خوش رنگ شود

سپس قارچ ها را که خوب شسته و ورقه کردیم اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله چهارم : اضافه کردن آبلیمو و زرشک و ادویه ها

در پایان آبلیمو و زرشک و شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم (بنا به ذائقه خود می توانید شکری بیشتری بریزید)

کمی که تفت خورد نمک و زیره سیاه یا سبز و ادویه کاری را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم.

مرحله آخر

برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کرده و روی حرارت می گذاریم و کف روی برنج را می گیریم وقتی برنج نرم شد

آن را آبکش کرده و سیب زمینی را ورقه کنید و به کنجد آغشته کرده سپس کف قابلمه روغن ریخته و سیب زمینی ها را می چنیم

و مقداری از برنج را ریخته و روی آن مواد قارچ پلو را می ریزیم و مخلوط می کنیم این کار را ادامه می دهیم

تا برنج و قارچ تمام شود سپس برنج را بمدت ۴۰ دقیقه دم می گذاریم
و در آخر روی آن مقداری کره یا روغن ریخته و در ظرف سرو بکشید. نوش جان

جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 4 =

دکمه بازگشت به بالا