طرز تهیه مربای گل محمدی

طرز تهیه مربای گل محمدی
مربای گل محمدی یکی از معطرترین و خوشمزه ترین انواع مربا های ما ایرانی می باشد که در دنیا نظیرش پیدا نمی شود
حتما برای تهیه مربای گل از گل محمدی کوهستانی استفاده کنید زیرا گل های کوهستانی اصلا در بین شان تلخ ندارد.
گل محمدی نوعی گل رز است که نماد عشق و زیبایی بوده و با آن گلاب و مربا تهیه می کنند.
گل محمدی دارای خواص زیادی از جمله ضد سرطان، پاکسازی پوست، کاهش چین و چروک پوست، تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت دستگاه گوارش است.
مواد لازم
🔹گلبرگ گل محمدی ۲ لیوان پر
🔹شکر ۶ لیوان
🔹آب ۴ لیوان
🔹جوهر لیمو ۱/۴ ق چای خوری
طرز تهیه مربای گل محمدی
طرز تهیه
مرحله اول : آماده سازی گل محمدی
گلبرگ ها رو جدا کنید قسمت سفید رو با قیچی جدا کنید
فقط قسمت صورتی باقی بمونه با آب سرد بشورید و روی پارچه تمیز پهن کنید
و بگذارید تا خشک شود (گلبرگ ها اگه بزرگ بودن چند تکه کنید).
مرحله دوم : تفت دادن گلبرگ ها
گلبرگ ها را داخل تابه با حرارت کم تفت می دهیم تا حجم گلبرگ ها کم شود سپس زیر شعله را خاموش کرده
و ۱ لیوان آب جوش روی گلبرگ ها می ریزیم و سریع درب قابلمه را می گذاریم
تا عطرش خارج نشود برای ۲۰ دقیقه بگذارید در این حالت بماند.
مرحله سوم : تهیه شربت
۳ لیوان دیگر آب را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم با شعله متوسط تا به جوش بیاد سپس جوهر لیمو و شکر را بهش اضافه کنید
حالا شعله را کم کنید تا شکر ذوب شود و شربت قوام پیدا کند
در حین قوام آمدن شربت یک فرچه آغشته به آبلیمو را اطراف قابلمه را بزنید
این کار از شکرک زدن مربا جلوگیری می کند.
مرحله چهارم : تهیه مربا گل محمدی
وقتی شربت قوام پیدا کرد گلبرگ ها را به آن اضافه کنید و با شعله متوسط بگذارید ۶ الی ۷ دقیقه گلبرگ بپزند
شعله را خاموش کنید و سریع دمکنی را بگذارید از قبل مقداری آب به همراه یخ داخل لگن ریخته و فوری قابلمه رو میزاریم
داخل آب و یخ به مدت پنج دقیقه به این طریق شوک بهش وارد می شود و رنگ مربا تیره نمی شود از آب و یخ بیرون بیاورید.
دمکنی همچنان رویش باشد تا سرد بشه سپس تو شیشه تمیز ریخته و در یخچال قرار دهید
به همین راحتی مربا گل محمدی ما حاظر است
آن را در وعده صبحانه با نان تازه میل کنید. نوش جان
جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.