غذا های مدرنغذا های ملل

طرز تهیه توپک پنیری

طرز تهیه توپک پنیری

توپک پنیری یکی از انواع فینگر فود های خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود
برای ادامه آموزش سایت مستر آشپز دنبال کنید

مواد لازم

🔹برنج پخته۴ پیمانه
🔹پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
🔹تخم مرغ۲ عدد
🔹جعفری۴ قاشق غذاخوری
🔹کالباس۲۰۰ گرم
🔹آرد سفید۳ قاشق غذاخوری
🔹بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
🔹پودر سیر۱ قاشق چایخوری
🔹پودر پیاز۱ قاشق چایخوری
🔹نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

مواد لازم‌ برای سوخاری

🔹آرد سفید۱ پیمانه
🔹پودر سوخاری۱ پیمانه
🔹پنیر پیتزا۳۰۰ گرم
🔹تخم مرغ۲ عدد
🔹روغن مخصوص سرخ کردنی
🔹به مقدار کافی
طرز تهیه توپک پنیری

طرز تهیه توپک پنیری

طرز تهیه

مرحله اول

برای تهیه توپک پنیری خوشمزه ابتدا برنج پخته را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
در ادامه جعفری را به صورت ریز خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم.
حالا کالباس را نیز به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پنیر پیتزا را به همراه تخم مرغ، آرد سفید، بکینگ پودر، پودر سیر، پودر پیاز و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم
و مواد را با دست به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا ترکیب و یکدست شوند.

مرحله سوم

برای درست کردن توپک ها ابتدا دستمان را با روغن چرب می کنیم و به اندازه یک نارنگی از مواد بر می داریم، سپس با دست مواد را کف دستمان باز می کنیم،
سپس مقداری پنیر پیتزا وسط آن قرار می دهیم و آنرا مانند یک توپ جمع می کنیم.

مرحله چهارم

سپس به همین ترتیب تمام مواد را درست می کنیم و درون یک سینی می چینیم.
در ادامه سینی حاوی توپک ها را داخل فریزر قرار می دهیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت زمان می دهیم
تا توپک ها نیمه منجمد شوند.

مرحله پنجم

پس از اینکه توپک ها را از فریزر خارج کردیم باید مواد سوخاری کردن توپک ها را آماده کنیم.
برای این منظور آرد سفید، تخم مرغ و پودر سوخاری را به صورت جداگانه در سه کاسه می ریزیم
و جلوی دستما قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله تخم مرغ را با چنگال به خوبی می زنیم تا از لختگی خارج شوند.
حالا یک تابه گود و کوچک روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم
که توپک ها در زمان سرخ شدن در روغن داغ شناور باشند.

مرحله هفتم

در این مرحله توپک ها را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری می غلطانیم، سپس در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شوند.
پس از اینکه توپک ها سرخ شدند روغن اضافی شان را می گیریم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 4 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا