شیرینی خشککیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی نعلی

طرز تهیه شیرینی نعلی

این شیرینی خیلی خیلی ترد و خوش عطره و دقیقاً عین مدل بازاریش میشه. زمان تهیه ۳۰ دقیقه با ادامه آموزش مستر آشپز همراه باشید

مواد لازم

🔹آرد: ۱ لیوان
🔹کره نرم شده: ۱ لیوان
🔹پودر قند: ۱/۲ لیوان
🔹پودر بادام: ۲ قاشق غذاخوری
🔹تخم‌مرغ (زرده): ۲ عدد
🔹شکلات تخته‌ای: ۵۰ گرم
🔹وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیرینی نعلی

طرز تهیه شیرینی نعلی

طرز تهیه

۱- کره‌ی نرم شده و پودر قند را با هم زن بزنید تا نرم و کرم رنگ بشه

۲- زرده‌ها و وانیل را اضافه کنید با همزن بزنید تا تخم‌مرغ‌ها حالت بگیرن

۳- مخلوط آرد و پودر بادام رو کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد و به دست نچسبه

۴- خمیر رو در کیسه‌ی فریزر بگذارید و تو یخچال یه ساعت استراحت بدید سینی فر را هم با کاغذ روغنی بپوشونید و آماده کنید

۵- خمیرها رو در دست با استفاده از کف دست و انگشت‌ها به‌صورت لوله‌های باریک در بیارید و در سینی به شکل نعل اشک و هر شکلی که خواستید بچینید
حتی میتونید با استفاده از کیسه فریزر خمیر رو پهن کنید و قالب هم بزنید

۶- در فر گرم با دمای ۱۶۵ و به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید. در این مدت شکلات رو بن ماری کنید یه ق روغن جامد اضافه کنید راحت‌تر باز شه و رقیق‌تر بشه

۷- شیرینی‌ها رو به آرومی از سینی جدا کنید و در شکلات فرو کنید و روش رو پودر قند و پودر پسته بپاشید و تزیین کنید

سایر نکات

میشه به جای کره از روغن صاف قنادی و یا نصف میزان روغن و نصف میزان کره و یا مارگارین استفاده کرد

اگه روغن صاف ندارید میتونید روغن جامد رو روی شعله گرما بدید مایع بشه ولی داغ نشه بعد بگذارید یخچال ببنده و بعد استفاده کنید

اگه پودر قند ندارید شکر رو آسیاب کنید و بعد الک کنید و استفاده کنید

ممکنه میزان آرد بیشتر استفاده بشه بستگی به نوع آرد داره

خمیر رو زیاد ورز ندید فقط در حد مخلوط شدن و از کف دست برای ورز دادن خمیر استفاده کنید

اگه زیاد ورز بدید نمیتونید خمیر رو حالت بدین و روغن میندازه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + شش =

دکمه بازگشت به بالا