طرز تهیه شیرینی نعلی
طرز تهیه شیرینی نعلی
این شیرینی خیلی خیلی ترد و خوش عطره و دقیقاً عین مدل بازاریش میشه. زمان تهیه ۳۰ دقیقه با ادامه آموزش مستر آشپز همراه باشید
مواد لازم
🔹آرد: ۱ لیوان
🔹کره نرم شده: ۱ لیوان
🔹پودر قند: ۱/۲ لیوان
🔹پودر بادام: ۲ قاشق غذاخوری
🔹تخممرغ (زرده): ۲ عدد
🔹شکلات تختهای: ۵۰ گرم
🔹وانیل: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی نعلی
طرز تهیه
۱- کرهی نرم شده و پودر قند را با هم زن بزنید تا نرم و کرم رنگ بشه
۲- زردهها و وانیل را اضافه کنید با همزن بزنید تا تخممرغها حالت بگیرن
۳- مخلوط آرد و پودر بادام رو کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد و به دست نچسبه
۴- خمیر رو در کیسهی فریزر بگذارید و تو یخچال یه ساعت استراحت بدید سینی فر را هم با کاغذ روغنی بپوشونید و آماده کنید
۵- خمیرها رو در دست با استفاده از کف دست و انگشتها بهصورت لولههای باریک در بیارید و در سینی به شکل نعل اشک و هر شکلی که خواستید بچینید
حتی میتونید با استفاده از کیسه فریزر خمیر رو پهن کنید و قالب هم بزنید
۶- در فر گرم با دمای ۱۶۵ و به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید. در این مدت شکلات رو بن ماری کنید یه ق روغن جامد اضافه کنید راحتتر باز شه و رقیقتر بشه
۷- شیرینیها رو به آرومی از سینی جدا کنید و در شکلات فرو کنید و روش رو پودر قند و پودر پسته بپاشید و تزیین کنید
سایر نکات
میشه به جای کره از روغن صاف قنادی و یا نصف میزان روغن و نصف میزان کره و یا مارگارین استفاده کرد
اگه روغن صاف ندارید میتونید روغن جامد رو روی شعله گرما بدید مایع بشه ولی داغ نشه بعد بگذارید یخچال ببنده و بعد استفاده کنید
اگه پودر قند ندارید شکر رو آسیاب کنید و بعد الک کنید و استفاده کنید
ممکنه میزان آرد بیشتر استفاده بشه بستگی به نوع آرد داره
خمیر رو زیاد ورز ندید فقط در حد مخلوط شدن و از کف دست برای ورز دادن خمیر استفاده کنید
اگه زیاد ورز بدید نمیتونید خمیر رو حالت بدین و روغن میندازه