غذای محلیگیلانلبنیات

طرز تهیه پنیر برشته گیلانی

طرز تهیه پنیر برشته گیلانی

غذاهای گیلانی به دلیل عطر و طعم فوق‌العاده‌ای که دارند در سراسر ایران معروف هستند.
این بار برای چشیدن یک صبحانه‌ی گیلانی خوشمزه با مستر آشپز همراه باشید تا تهیه پنیر برشته را آموزش دهیم.

پنیر برشته که آن را به‌عنوان املت گیلانی یا املت شمالی هم می‌شناسند؛ یک املت ساده با عطر و طعم بی‌نظیر است.

تقریبا در تمام مناطق گیلان این صبحانه خوشمزه را تهیه می‌کنند و آوازه‌ی آن به بسیاری از شهرهای دیگر ایران هم رسیده است.

مواد لازم

🔹پنیر صبحانه: ۱۵۰ گرم
🔹تخم‌مرغ: ۳ عدد
🔹سیر رنده شده: ۴ حبه
🔹شوید خشک: ۲ قاشق غذاخوری
🔹کره: ۴۰ گرم
🔹فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه پنیر برشته گیلانی

طرز تهیه پنیر برشته گیلانی

طرز تهیه

در مرحله‌ی اول کره را با مقداری روغن در تابه بریزید تا ذوب شود. سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کنید.

وقتی سیر کمی تفت خورد و عطر آن بلند شد، پنیر صبحانه را اضافه کنید
و بعد از نرم شدن پنیر آن را با پشت قاشق پخش کنید و تفت دهید.
در اینجا ما از پنیر خامه‌ای کیبی استفاده کردیم اما شما می‌توانید
از هر پنیری که دوست دارید مثل پنیر لیقوان، پنیر فتا یا پنیر محلی استفاده کنید.

وقتی پنیر تفت خورد و کاملا نرم شد، شوید خشک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید و تفت دهید.

حالا تخم‌مرغ‌ها را به تابه اضافه کنید و هم بزنید. در صورت نیاز کمی نمک به آن اضافه کنید.

نوش جان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 7 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا