ترشیجات

طرز تهیه ترشی فلفل سبز

طرز تهیه ترشی فلفل سبز

ترشی فلفل سبز یکی از انواع ترشی های خوشمزه و خوشرنگ ایرانی است که علاوه بر اینکه می توانید
از آن به عنوان یک چاشنی خوشمزه استفاده کنید ، می توانید برای تزیین غذاها نیز از آن بهره ببرید.

مواد لازم

🔹فلفل سبز شیرین یا تند۵۰۰ گرم
🔹ترخون۳ شاخه
🔹سیر۶ حبه
🔹سرکه سفیدبه اندازه کافی
🔹نمک به اندازه کافی

طرز تهیه ترشی فلفل سبز

طرز تهیه ترشی فلفل سبز

طرز تهیه

مرحله اول

فلفل سبز ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و فلفل سبزها را داخل آن می ریزیم
سپس به حدی آب داخل قابلمه می ریزیم که ۴ انگشت تا روی فلفل ها را آب بگیرد،
سپس قابلمه روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب زودتر به جوش بیاید.

مرحله دوم

پس از اینکه آب به جوش آمد ۴ قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا نمک در آب حل شود
و بعد قابلمه را از روی شعله بر می داریم و اجازه می دهیم تا آب سرد شود.
سپس فلفل سبزها را می شوییم و در آبکش می گذاریم.

مرحله سوم

هنگامیکه آب داخل قابلمه سرد شد فلفل سبزها را داخل قابلمه می ریزیم و درب قابلمه را نیز می گذاریم
و در کنار می گذاریم تا به مدت ۲۴ ساعت استراحت کند.
این کار در جهت از بین بردن تلخی و تندی فلفل سبزها انجام می شود.

مرحله چهارم

پس از گذشت زمان استراحت فلفل ها درب قابلمه را بر می داریم و فلفل سبزها را در آبکش می ریزیم
و آن ها را با آب می شوییم و به مدت ۱۵ دقیقه در آبکش می ریزیم
تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد روی پارچه ای تمیز آن ها را پهن می کنیم.

مرحله پنجم

سپس با دستمال فلفل ها را دانه دانه خشک می کنیم و در سینی با فاصله می چینیم تا اگر هنوز رطوبتی در فلفل ها باقی مانده خشک شود.
رطوبت باعث کپک می شود سپس سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و با دستمال خشک می کنیم.

مرحله ششم

سپس در بشقابی قرار می دهیم تا کاملا خشک خشک شوند.شیشه مورد نظر برای ترشی را می شوییم
و خشک می کنیم و کنار می گذاریم
تا اگر رطوبتی در آن باقیمانده خشک شود و بعد یک لایه از فلفل سبزها داخل شیشه می چینیم.

مرحله هفتم

در ادامه ۱ شاخه از ترخون و ۲ حبه از سیر را روی فلفل ها می گذاریم و بعد لایه بعدی فلفل ها را می چینیم
و مجددا ترون و سیر روی آن ها قرار می دهیم.
همین طور لایه های فلفل را می چینیم تا شیشه کاملا پر شود.

مرحله هشتم

در آخر سرکه سفید را روی فلفل ها می ریزیم تا کاملا روی آن ها با سرکه پوشیده شود و آن وقت درب شیشه را محکم می بندیم
و در یخچال یا جای خنک و خشک به مدت ۱۰ روز نگهداری می کنیم تا ترشی فلفل سبز ما آماده شود و همراه با غذا نوش جان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 8 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا