ترشیجاتهندی

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی هندی تند

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی هندی تند

همان‌طور که گفتیم هندی‌ها نخستین قومی بودند که حدود ۴ هزار سال پیش با گذاشتن خیار در آب نمک، ترشی و شور درست کردند.
به همین دلیل یاد گرفتن یکی از مشهورترین و خوشمزه‌ترین ترشی‌های هندی یعنی ترشی گوجه‌فرنگی هندی خالی از لطف نیست.

مواد لازم

🔹گوجه‌فرنگی: شسته، قاچ شده و خشک شده ۵۰۰ گرم
🔹پودر فلفل قرمز تند: ۴ قاشق غذاخوری
🔹پودر خردل: ۱ قاشق مرباخوری
🔹پودر تخم شنبلیله: ۱ قاشق مرباخوری
🔹نمک دریا پودر شده: ۱ قاشق غذاخوری
🔹روغن کنجد: ۱۵۰ میلی‌لیتر
🔹آنقوزه پودر شده: ۱ قاشق مرباخوری از عطاری یا ادویه فروشی تهیه کنید
🔹عصاره تمبر هندی: ¾ فنجان تمبر هندی را در مقداری آب گرم حل کنید
و هسته‌های آن را جدا کنید و محلول فوق را از صافی رد کنید

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی هندی تند

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی هندی تند

طرز تهیه

برای تهیه ترشی گوجه‌فرنگی هندی ابتدا باید روغن کنجد را در یک ماهیتابه کمی گرم کنید.
سپس پودر آنقوزه را اضافه کنید و به مدت ۱۰ ثانیه هم بزنید.

حالا گوجه‌فرنگی‌های ریز خرد شده را اضافه کنید. در مرحله بعد عصاره تمبر هندی، نمک و فلفل قرمز تند را اضافه کنید.

مخلوط فوق را روی حرارت ملایم گاز نگه دارید تا آب گوجه‌فرنگی به طور کامل کشیده شود و رنگ گوجه‌فرنگی تغییر کند.

زمانی که مخلوط ادویه‌جات و گوجه‌فرنگی شروع به جوش آمد و به قل قل کردن افتاد پودر خردل را اضافه کنید و هم بزنید.

یک دقیقه بعد از اضافه کردن پودر خردل شعله گاز را خاموش کنید.
اجازه دهید ترشی سرد شود و سپس آن را در یک شیشه تمیز بریزید.

در ایران ترشی گوجه فرنگی را معمولا به صورت سالاد گوجه یا ترشی گوجه فرنگی رنده شده تهیه می‌کنند
و البته طرز تهیه گوجه فرنگی هندی تند هم مرسوم است.

خواص گوجه فرنگی

گوجه فرنگی نیز مانند هر میوه و سبزی دیگری باید رسیده باشد
و ظاهری بدون لک و سالم داشته باشد و برای نگهداری کوتاه‌مدت آن حتی تا ۱۵ الی ۲۰ روز نیز یخچال بهترین مکان است

ولی برای زمان بیشتر از آن می‌توان روش فریز کردن را انتخاب کرد.
اگرچه در سال‌های اخیر گوجه فرنگی در تمام فصول سال یافت می‌شود
ولی به لحاظ طعم و رنگ با انواع تابستانه آن متفاوت است.

بنابراین برای استفاده از طعم گوجه فرنگی‌های تابستانه در پخت و پز زمستانی، شما می‌توانید آنها را ابتدا به صورت ریز خرد کرده
یا رنده کنید، سپس بدون روغن در تابه‌ای ریخته و روی اجاق گاز بپزید.

پس از آنکه آب آن بخار شد و گوشت رنده شده آن غلظت نسبی‌ای پیدا کرد،
آن را در یک ظرف یا کیسه فریزر بسته‌بندی کرده و در فریزر نگهداری کنید.

جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =

دکمه بازگشت به بالا