اردبیلخورشتغذای محلی

طرز تهیه خورش ترشی گورما

طرز تهیه خورش ترشی گورما

خورش ترشی گورما یا قرما یک غذای خوشمزه و اصیل اردبیل می‌باشد که با نام گرما نیز شناخته می‌شود.
این غذا برعکس نامش غذای اصلی است و متعلق به شهر اردبیل می‌باشد.
اگر شما به دنبال غذا‌های محلی اردبیل می‌باشید می‌توانید از این غذا استفاده کنید و آن را در منزل سرو کنید.
خورش ترشی گورما را می‌توان به عنوان یک وعده کامل نهار و یا شام سرو کرد.
تعداد مواد اولیه این غذا بسیار اندک و به راحتی قابل تهیه می‌باشد.
شاید در وهله اول مواد اولیه آن مشابه آبگوشت باشد، ولی طرز تهیه و طعم آن متفاوت است.
لوبیا مورد استفاده در این غذا لوبیا چشم بلبلی می‌باشد.

مواد لازم

🔹پیاز داغ: ۳ قاشق سوپخوری
🔹گوشت: ۳۰۰ گرم خورشی
🔹آلوچه: ۱۵ عدد
🔹لوبیا چشم بلبلی: یک دوم پیمانه
🔹محلول زعفران: ۱ قاشق چایخوری
🔹نمک: به مقدار لازم
🔹فلفل: به مقدار لازم
🔹زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه خورش ترشی گورما

طرز تهیه خورش ترشی گورما

طرز تهیه

مرحله ۱

ابتدا پیاز‌ها را خلالی نازک و یکدست خرد کنید.

مرحله ۲

در ظرف مورد نظر ریخته و روی حرارت ملایم پیاز را سرخ کنید در حدی که پیاز عسلی خوشرنگ شود.

مرحله ۳

سپس کمی زرد چوبه به پیاز اضافه کنید.

مرحله ۴

۳قاشق غذاخوری از پیاز‌ها را جدا کنید و برای تزیین کنار بگذارید.

مرحله ۵

سپس گوشت را به پیاز عسلی خوشرنگتان اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.

مرحله ۶

۲ پیمانه آب اضافه کنید تا گوشت نیم پز شود.

مرحله ۷

لوبیا را که ازشب قبل خیسانده اید و آلوچه خورشتی را که شسته اید را اضافه کنید و بگذارید تا خورشت جا بیفتد.

مرحله ۸

در طول طبخ مواد اگه آب خورش کم بود به مقدار لازم آب جوش به خورشت اضافه کنید
زیاد نه، چون خورشت باید نه رقیق و نه غلیظ باشد متوسط.

مرحله ۹

بعد از اینکه خورشت جا افتاد زعفران را اضافه کنید و اجازه بدهید خورشت ۵ دقیقه دیگر هم روی حرارت باشد

مرحله ۱۰

سپس از روی گاز برداشته و در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ عسلی که کنار گذاشتید تزیین کنید و با پلو نوش جان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 4 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا