طرز تهیه خورش مرغ افغانستانی

طرز تهیه خورش مرغ افغانستانی
فرهنگ آشپزی افغانستان بسیار غنی است و نقاط مشترک زیادی با فرهنگ آشپزی ایرانی دارد.
یکی از غذاهای خوشمزهی آنها خورش مرغ افغانستانی است
که شما را با طعم خاص و جدیدی از مرغ آشنا میکند که قبلا نچشیدهاید.
مواد لازم
🔹مرغ: ۲ تکه
🔹مغز گردو: یک سوم پیمانه
🔹مغز بادام: یک چهارم پیمانه
🔹جعفری: ۲۰ شاخه
🔹خامه: ۲ قاشق غذاخوری سرپر
🔹پیاز: ۱ عدد بزرگ
🔹سیر: ۳ حبه
🔹زعفران دم کرده: به مقدار کافی
🔹لیمو ترش: ۱ عدد
🔹کره: ۳۰ گرم
🔹ماست: ۳ قاشق غذاخوری
🔹ادویهی مرغ عربی (شامل زردچوبه، فلفل قزمز، پودر تخم گشنیز، پودر میخک، زیره سبز، زنجبیل، جوز هندی)،
ادویهی کاری، زنجبیل، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه خورش مرغ افغانستانی
طرز تهیه
مغز بادام، گردو، جعفری، نیمی از پیاز و سیر را در میکسر با هم مخلوط کنید.
خامه، ماست، ادویهها و آب لیمو ترش را به مواد اضافه و با هم مخلوط کنید.
در آخر میزان ترشی و نمک آن را بچشید و اندازه کنید.
سس حاضر شده را روی تکههای مرغ بریزید و مرغها را کاملا به این سس آغشته کنید.
مرغهای مزهدار شده را به مدت حداقل یک ساعت با درب بسته داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
نیمهی باقیمانده از پیاز را با نصفی از کره و کمی روغن سرخ کنید و از تابه خارج کنید.
وقتی مرغها به اندازه کافی در مواد استراحت کردند و مزهدار شدند، از مواد خارج کنید
و دو طرف آنها را با مابقی کره سرخ کنید.
سپس باقیماندهی سس مرغ را به همراه یک پیمانه آب جوش، روی مرغها بریزید و اجازه دهید با درب بسته بپزند.
بعد از ۲ تا ۳ ساعت، خورش روغن میاندازد و به اصطلاح جا میفتد.
در این مرحله پیاز داغ را که قبلا آماده کردید، به خورش اضافه کنید.
خورش شما حاضر است؛ نوش جان.