عربیغذا های مللنان و خمیر

طرز تهیه نان زعتر لبنانی با پنیر خامه‌ای

طرز تهیه نان زعتر لبنانی با پنیر خامه‌ای

یکی از ادویه‌های معروف در کشورهای عربی، «زعتر» نام دارد

که مخلوطی از گیاهان خوش عطر و پرخاصیت است.

تاریخچه‌ی این ادویه، به قرن‌های بسیار دور می‌رسد و در بسیاری از غذاهای معروف از آن استفاده می‌شود.

با مستر آشپز همراه باشید تا تهیه نان زعتر را به شما آموزش دهیم

که یکی از محبوب‌ترین پیش‌ غذاهای عربی محسوب می‌شود.

مواد لازم

🔹آرد نان فانتزی: دو و نیم پیمانه
🔹پنیر خامه‌ای: ۱۵۰ گرم
🔹روغن زیتون: نصف پیمانه
🔹شکر: ۱ قاشق چای‌خوری
🔹مایه‌ی خمیر فوری: یک و نیم قاشق چای‌خوری
🔹زعتر: ۳ قاشق غذاخوری
🔹نمک: ۱ قاشق غذاخوری
🔹آب ولرم: یک و نیم پیمانه

طرز تهیه نان زعتر لبنانی با پنیر خامه‌ای<br> <br> <br> یکی از ادویه‌های معروف در کشورهای عربی، «زعتر» نام دارد که مخلوطی از گیاهان خوش عطر و پرخاصیت است. <br> <br> تاریخچه‌ی این ادویه، به قرن‌های بسیار دور می‌رسد و در بسیاری از غذاهای معروف از آن استفاده می‌شود. <br> <br> با مستر آشپز همراه باشید تا تهیه نان زعتر را به شما آموزش دهیم <br> که یکی از محبوب‌ترین پیش‌ غذاهای عربی محسوب می‌شود.<br> <br> <br> مواد لازم<br> <br> 🔹آرد نان فانتزی: دو و نیم پیمانه<br> 🔹پنیر خامه‌ای: ۱۵۰ گرم<br> 🔹روغن زیتون: نصف پیمانه<br> 🔹شکر: ۱ قاشق چای‌خوری<br> 🔹مایه‌ی خمیر فوری: یک و نیم قاشق چای‌خوری<br> 🔹زعتر: ۳ قاشق غذاخوری<br> 🔹نمک: ۱ قاشق غذاخوری<br> 🔹آب ولرم: یک و نیم پیمانه<br> <br> <br> طرز تهیه نان زعتر لبنانی با پنیر خامه‌ای<br> <br> <br> طرز تهیه<br> <br> ۱.مایه‌ی خمیر را با نصف پیمانه آب ولرم و شکر مخلوط کنید و درب ظرف را بگذارید. <br> در صورتی که مایه‌ی خمیر شما سالم و تازه باشد، بعد از ۱۰ دقیقه باید مانند تصویر کف کند.<br> <br> ۲.باقی‌مانده‌ی آب ولرم را با مایه‌ی خمیر آماده شده، آرد و نمک در یک ظرف با هم مخلوط کنید. <br> دقت کنید که میزان آرد با توجه به میزان جذب رطوبت آن متفاوت است؛ <br> پس آرد را با احتیاط و تا جایی که خمیر شکل بگیرد اضافه کنید.<br> <br> ۳.وقتی خمیرتان به حالتی رسید که شکل گرفته اما هنوز به دست می‌چسبد، <br> یک سوم از روغن زیتون را کم کم به آن اضافه کنید و ۱۰ دقیقه ورز دهید. <br> در صورتی که خمیر هنوز چسبندگی زیادی داشت، کمی آرد روی آن بپاچید <br> و با ورز دادن و کوبیدن خمیر روی میز کار، چسبندگی آن را از بین ببرید و آن را کش‌دار کنید.<br> <br> ۴.خمیر آماده شده را مانند تصویر، در یک کاسه‌ی چرب شده قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید <br> و در جای گرم قرار دهید تا حدود ۱ تا ۲ ساعت استراحت کند.<br> <br> ۵.زعتر را با مابقی روغن زیتون مخلوط کنید.<br> <br> ۶.بعد از ۲ ساعت، خمیر شما پف می‌کند و حجم آن ۲ برابر می‌شود. <br> آن را از ظرف خارج کنید و ۳ دقیقه‌ی دیگر ورز دهید.<br> <br> ۷.حالا خمیر را به ۸ چانه تقسیم کنید. کف سینی فر را کمی چرب کنید و کاغذ روغنی را روی آن قرار دهید. <br> حالا هر چانه خمیر را روی کاغذ روغنی چرب شده، به قطر ۱ سانتی‌متر پهن کنید. <br> روی هر چانه، مقداری پنیر خامه‌ای بمالید و سپس مخلوط روغن زیتون و زعتر را روی آن بریزید.<br> <br> ۸.نان‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه‌ی وسط فر، با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید <br> و گزینه‌ی حرارت از پایین، به همراه فن را انتخاب کنید. <br> شما می‌توانید به دلخواه، پنیر خامه‌ای را از این دستور حذف کنید.<br> <br> نان زعتر لبنانی با پنیر خامه‌ای آماده است. نوش جان.<br>

طرز تهیه نان زعتر لبنانی با پنیر خامه‌ای

طرز تهیه

۱.مایه‌ی خمیر را با نصف پیمانه آب ولرم و شکر مخلوط کنید و درب ظرف را بگذارید.

در صورتی که مایه‌ی خمیر شما سالم و تازه باشد، بعد از ۱۰ دقیقه باید مانند تصویر کف کند.

۲.باقی‌مانده‌ی آب ولرم را با مایه‌ی خمیر آماده شده، آرد و نمک در یک ظرف با هم مخلوط کنید.

دقت کنید که میزان آرد با توجه به میزان جذب رطوبت آن متفاوت است؛

پس آرد را با احتیاط و تا جایی که خمیر شکل بگیرد اضافه کنید.

۳.وقتی خمیرتان به حالتی رسید که شکل گرفته اما هنوز به دست می‌چسبد،

یک سوم از روغن زیتون را کم کم به آن اضافه کنید و ۱۰ دقیقه ورز دهید.

در صورتی که خمیر هنوز چسبندگی زیادی داشت، کمی آرد روی آن بپاچید

و با ورز دادن و کوبیدن خمیر روی میز کار، چسبندگی آن را از بین ببرید و آن را کش‌دار کنید.

۴.خمیر آماده شده را مانند تصویر، در یک کاسه‌ی چرب شده قرار دهید

و روی آن را با سلفون بپوشانید
و در جای گرم قرار دهید تا حدود ۱ تا ۲ ساعت استراحت کند.

۵.زعتر را با مابقی روغن زیتون مخلوط کنید.

۶.بعد از ۲ ساعت، خمیر شما پف می‌کند و حجم آن ۲ برابر می‌شود.
آن را از ظرف خارج کنید و ۳ دقیقه‌ی دیگر ورز دهید.

۷.حالا خمیر را به ۸ چانه تقسیم کنید. کف سینی فر را کمی چرب کنید و کاغذ روغنی را روی آن قرار دهید.

حالا هر چانه خمیر را روی کاغذ روغنی چرب شده، به قطر ۱ سانتی‌متر پهن کنید.

روی هر چانه، مقداری پنیر خامه‌ای بمالید و سپس مخلوط روغن زیتون و زعتر را روی آن بریزید.

۸.نان‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه‌ی وسط فر، با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید

و گزینه‌ی حرارت از پایین، به همراه فن را انتخاب کنید.

شما می‌توانید به دلخواه، پنیر خامه‌ای را از این دستور حذف کنید.

نان زعتر لبنانی با پنیر خامه‌ای آماده است. نوش جان.

طرز تهیه نان زعتر لبنانی با پنیر خامه‌ای

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 4 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا