انواع کیککیک و شیرینی

طرز تهیه کیک سیب خانگی

طرز تهیه کیک سیب خانگی

بدون شک یکی از خوشمزه ترین کیک های دنیا کیک سیب است
که ترکیب آن با دارچین و گردو می تواند طعم آن را لذیذتر کند، این کیک دارای بافت نرمی است
و می توانید به راحتی برای تعداد نفرات زیاد ، این کیک را تهیه کنید.

طرز تهیه کیک سیب خانگی

مواد لازم

🔹آرد۱ پیمانه
🔹شکر۱/۲ پیمانه
🔹شیر یا آب۱/۲ پیمانه
🔹تخم مرغ۲ عدد
🔹کره۷۵ گرم
🔹بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
🔹وانیل نوک قاشق چایخوری
🔹دارچین۱ قاشق مرباخوری
🔹سیب۱ عدد بزرگ
🔹کشمش۱ قاشق سوپخوری
🔹گردو خرد شده۱ قاشق سوپخوری
🔹روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه کیک سیب خانگی

طرز تهیه کیک خانگی

طرز تهیه

مرحله اول درست کردن کیک سیب

ابتدا کره را از یخچال بیرون آورید تا کمی نرم شود این کار باعث میشود کره با مواد دیگر بهتر ترکیب شود،
سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد کیک گرم شود.

مرحله دوم

سیب ها را پوست گرفته و ریز خرد کنید و با کشمش و گردو مخلوط کرده
و کمی کره اضافه کنید ، سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی تفت بخورد.

مرحله سوم

کره نرم شده و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس دو عدد تخم مرغ را به مواد اضافه کنید
و با هم زن برقی خوب هم بزنید.
بعد از مخلوط شدن تخم مرغ ها شیر یا آب را بریزید و دوباره هم بزنید .

مرحله چهارم

در ادامه آرد، بکینگ پودر، وانیل و دارچین را با هم مخلوط کرده و چند بار الک کنید.
بعد کم کم به موادتان اضافه کنید و با هم زن دستی یا لیسک خوب هم بزنید
تا مواد با هم ترکیب شوند و خمیر کیک یکدست شود.

مرحله چهارم

قالب مورد نظرتان را چرب کنید و ابتدا مخلوط سیب و گردو را بریزید
و با قاشق خوب پهن کنید سپس مایه کیک را افزوده و برای ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فری که از قبل گرم شده بگذارید تا بپزد.

جهت خرید هاست و دامین به سایت‌ میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + چهار =

دکمه بازگشت به بالا