انواع کیک

طرز تهیه لاوا کیک شکلاتی

طرز تهیه لاوا کیک شکلاتی

لاوا کیک شکلاتی یا چاکلت لاوا کیک کیکی تک نفره است که معمولا با مقدار آرد کمی پخته می‌شود
و پایه آن شکلات و تخم مرغ است و داخل آن شکلات آب شده است.
زمان پخت این کم است و به سادگی می‌توانید آن را در خانه درست کنید.

مواد لازم

🔹۱۹۰ گرم شکلات تخته‌ای خرد شده
🔹½ فنجان کره
🔹۲ عدد تخم مرغ کامل
🔹۲ عدد زرده تخم مرغ
🔹½ قاشق چایخوری پودر قهوه اسپرسو فوری
🔹½ قاشق چایخوری نمک
🔹¼ پیمانه شکر
🔹۲ قاشق غذا خوری آرد
طرز تهیه لاوا کیک شکلاتی

طرز تهیه لاوا کیک شکلاتی

طرز تهیه

در ابتدا ظروف رمکین را با کره چرب کنید و داخل آن را آردپاشی کنید.

شکلات تخته‌ای و کره را درون کاسه پیرکس یا یک کاسه که درون مایکروفر بتوانید بگذارید بریزید.

کاسه را برای چند دقیقه داخل مایکروفر بگذارید تا کره و شکلات آب شوند.

بعد از آب شدن کره و شکلات پودر قهوه اسپرسو فوری را به آن اضافه کنید.

کره و شکلات را با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست و نرم شوند.

در یک کاسه دیگر ۲ عدد تخم مرغ کامل و ۲ عدد زرده تخم مرغ و نمک را با همزن دستی مخلوط کنید.

در مرحله بعد شکر را اضافه کنید و با همزن برقی برای چند دقیقه مخلوط کنید
تا رنگ تخم مرغ‌ها روشن شود و به یک مایع کش‌دار تبدیل شود.

شکلات آب شده را به تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک سیلیکونی کاملا مخلوط کنید.

سپس آرد را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

مایع خمیر را درون ظروف رمکین که چرب کرده بودید و آرد پاشی کرده بودید بریزید.
حدود دو سوم از حجم قالب ها را با خمیر پر کنید.

رمکین‌ها را درون فر با دمای ۲۳۲ درجه سانتیگراد یا ۴۵۰ درجه فارنهایت که از قبل گرم کرده بودید قرار دهید.

زمان پخت این کیک ۸ الی ۱۲ دقیقه است.

بعد از این مدت زمان رمکین‌ها را از درون فر دربیاورید و در یک بشقاب مناسب برگردانید
و با پودر قند و توت فرنگی و بستنی تزیین کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − پنج =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا