طرز تهیه مانتی
طرز تهیه مانتی
مانتی نوعی غذای ترکیه ای بی نظیره خمیرهای کوچک پر شده با گوشت همراه با سه نوع سس:
سس کره ای، سس گوجه و سس ماست سیری. برای آموزشش به شما واقعاً ذوق دارم.
اما از همین اول کار باید بهتون بگم که تهیه مانتی چه ساده باشه چه مانتی گل رز کار ساده ای نیست
که هر روزی خواستید بدون آمادگی شروع به تهیه ش کنید.
این کار بدون شک احتیاج به کلی وقت و حوصله داره.
در ترکیه سایز مانتی اهمیت زیادی داره.
اگه کسی مانتی های خیلی کوچک جلوی شما بذاره یعنی نهایت احترام رو بهتون گذاشته.
اگه یه بار خودتون درستش کنید میفهمید چی میگم.
آخه هر کدوم از این لقمه های کوچولو کلی زحمت برای تهیه ش کشیده شده.
پس مانتی کوچکتر یعنی زحمت بیشتر میزبان! اگه کسی این غذای لذیذ رو جلوتون گذاشت
باید حسابی قدرش رو بدونید چون ساعت ها زحمت کشیده شده براش.
مواد لازم
🔹۲ونیم لیوان آرد(میتونین از آرد معمولی هم استفاده کنین)
🔹۲عدد تخم مرغ
🔹۱۱۵ میلی لیتر آب
🔹۲ قاشق چایخوری نمک
برای داخل مانتی ها:
🔹۱عدد پیاز متوسط
🔹جعفری
🔹۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
🔹نمک و فلفل سیاه
🔹فلفل قرمز اختیاری
🔹ماست موسیر
طرز تهیه مانتی
طرز تهیه
پیاز و جعفری رو ریز خرد کنین و مخلوط کنین.
آرد رو داخل کاسه بریزین و وسطشو گود کنین و بقیه موادو مخلوط کنین
و داخل گودی بریزین و ورز بدین تا خمیری بشه که زیاد سفت نیست،خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین
و هر کدومو با وردنه باز کنین، طوریکه نه خیلی کلفت باشه و نه مثل یوفکا نازک باشه
بعد به مربع های کوچک تقسیم کنین و داخلشون از مواد بزارین و ببندین.
یک قابلمه رو پر از آب کنین و نمک بریزین توش و بجوشونین و بعد مانتی هارو داخلش بریزین،
وقتیکه مانتی ها اومدن روی آب، ۲ دقیقه دیگه بپزین بعد با کفگیر دربیارین از داخل آب.
روی مانتی ها ماست موسیر بریزین و رب یا پودر فلفل قرمز رو داخل روغن داغ بریزین و مخلوط کنین و روی ماست