طرز تهیه فاهیتا مرغ
طرز تهیه فاهیتا مرغ
فاهیتای مرغ یا چیکن فاهیتا یک غذای خوشمزه و هیجان انگیز است که اصالتش به مکزیک و تگزاس برمیگردد.
البته قبل از اینکه چیزی در مورد این غذای فوق العاده بگوییم شاید بخواهید بدانید که فاهیتا چیست؟
فاهیتا به گوشت گریل شده ای گفته می شود که با نان تورتیلا سرو می شود.
گوشتی که در فاهیتا استفاده میشود میتواند گوشت گاو، مرغ و حتی میگو باشد.
گفتنی است که به جز فاهیتای مرغ و گوشت ، فاهیتای سبزیجات هم میتوان تهیه کرد.
مواد لازم
🔹فلفل دلمه ای ۲ عدد
🔹پیاز ۱ عدد
🔹روغن زیتون یا روغن گیاهی ۱ قاشق سوپخوری
🔹سینه ی مرغ ۳ تا ۴ عدد
🔹گشنیز تازه ۱ دسته
🔹دانه ی زیره ۱ قاشق سوپخوری
🔹سس گوجه طعم دار ۱ قاشق سوپخوری
🔹رب گوجه (پوره گوجه ) ۱ قاشق سوپخوری
🔹شکر دانه ریز ۱ قاشق چایخوری
🔹پنیر مزه دار سفت مانند پنیر چدار رسیده ۸۰ گرم
🔹خامه ترش ۱۲۵ تا ۱۵۰ گرم
🔹نان تورتیلا ۶ تا ۸ عدد
🔹نمک و فلفل سیاه تازه : به مقدار لازم
طرز تهیه فاهیتا مرغ
طرز تهیه
مرحله اول
فلفل را از محل اتصال ساقه نصف کنید. جهت برداشتن ساقه و دانه ها با دقت چاقو را گرداگرد ساقه ی فلفل بچرخانید.
غشاهای سفیدی را که باقی مانده است قبل از خلال کردن ببرید و دور بریزید و سپس آن را خلال کنید.
پیاز را برش بزنید.
مرحله دوم:
تابه ی بزرگی را روی حرارت متوسط گرم کنید.
کمی روغن ریخته و چند ثانیه صبر کنید، سپس فلفل ها و پیاز را اضافه کنید.
آنها را ۵ دقیقه بپزید اما پیوسته آن را هم بزنید تا زمانی که شروع به نرم شدن کرده و لبه های آنها طلایی شود.
مرحله سوم:
تا آماده شدن پیاز، مرغ ها را به شکل نوارهایی به عرض انگشت برش زده و در کاسه ای بزرگ بریزید.
ساقه های گشنیز را کاملا خرد کرده و سپس همراه با دانه های زیره و کمی نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید.
آن را هم بزنید تا زمانی که مرغ ها کاملا با این مواد آغشته شود.
مرحله چهارم:
سبزیجات پخته شده را به یک کاسه یا بشقاب انتقال دهید، کمی روغن به ماهیتابه اضافه کنید.
مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید و مرتب هم بزنید تا زمانی که طلایی شده و بپزد.
مرحله پنجم:
حین پختن مرغ ها، سس را تهیه کنید.
سس گوجه، رب گوجه و شکر را مخلوط کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
با دو قاشق سوپخوری آب، آن را رقیق کرده تا زمانی که به قوامِ کچاپ برسد پنیر را رنده کنید.
مرحله ششم:
فلفل ها و پیازها را به تابه برگردانید، سپس آن را با سس گوجه هم بزنید.
پختن را ادامه دهید تا زمانی که سس مواد را پوشانده و چسبنده شوند.
سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله هفتم:
تورتیلا ها را کمی در فر گرم کنید.
مقداری از مخلوط مرغ را روی هر یک از نان ها قرار دهید، کمی پنیر و سپس خامه ی ترش و کمی برگ گشنیز روی آن بریزید.
آن را لوله کرده و بلافاصله سرو کنید.