طرز تهیه بروسکتا
طرز تهیه بروسکتا
بروسکتا نوعی پیش غذای کلاسیک ایتالیایی است که از نان برشته شده آغشته به کره یا روغن زیتون
و سبزیجات و سسهای مختلفی تشکیل میشود که روی نان قرار میگیرند.
سبزیجات و سسی که روی نان بروسکتا قرار میگیرند میتوانند بسته به میل و سلیقه شما متفاوت باشند
با اضافه کردن کمی پنیر و فلفل قرمز پرک به بروسکتا ، پیش غذای خاص و جذاب شما آماده است.
فراموش نکنید که بروسکتا باید کاملا تازه سرو شود تا بتوان لذت نان ترد آن را قبل از شل شدن
نان تست بر اثر موادی که روی آن قرار میگیرند زیر دندان احساس کرد.
مواد لازم
🔹گوجه فرنگی سفت ۳ عدد
🔹ریحان تازه ۵ شاخه
🔹سیر ۵ حبه
🔹نان باگت ۱۰ برش
🔹روغن زیتونبه مقدار لازم
🔹پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) به مقدار لازم
🔹نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه بروسکتا
طرز تهیه
۱-نان باگت را به صورت اریب برش زده و روی سینی فر بچینید ، زیر و روی نانها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب نمایید
و به مدت ۱۰ دقیقه در فر گذاشته تا کمی برشته شوند.
۲-سیرها را کاملا له کرده و روی نانها بمالید . گوجه فرنگیها را فیله کرده و نگینی خرد کنید.
گوجهها را همراه نمک و فلفل روی نان ها ریخته و با تکه های پنیر ۵ دقیقه در فر بگذارید.
۳-پس از خارج کردن از فر چند پر ریحان روی گوجه ها قرار دهید و سرو نمایید.
سایر نکات
ریحان اصلی که در این غذا استفاده میشود ریحان ایتالیایی یا بازیل است
که در صورت در دسترس بودن حتما از این نوع ریحان استفاده نمایید که عطر بوی بهتری دارد
از پنیر های دیگر نیز میتوانید بر روی این غذا سود ببرید.
مانند پنیر بلوچیز یا فتا یا مواد دیگری نیز میتوان بر روی این غذا استفاده کرد
اما در دستور اصلی این غذا همین مواد مورد استفاده قرار گرفته است .