طرز تهیه پیتزا فوری
طرز تهیه پیتزا فوری
حتماً برای شما هم پیش آمده که گاهی شدیداً هوس غذاهای رستورانی یا فست فودی کرده باشید،
اما به دلایل مختلف نتوانید یک شکم سیر از این غذاهای پر از چربی و نمک و در عین حال خوشمزه میل کنید.
در چنین شرایطی، بهترین کار این است که خودتان دست به کار شوید و یک فست فود خانگی خوشمزه درست کنید.
مواد لازم
مواد لازم برای سس پیتزا:
🔹گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم
🔹رب گوجهفرنگی: ۱۵۰ گرم
🔹سیر: ۲-۳ حبه
🔹روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
🔹نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
🔹فلفل سیاه:۱ قاشق چایخوری
🔹پونه کوهی خشکشده: ۱ قاشق غذاخوری
🔹ریحان خشکشده یا تازه: ۱ قاشق غذاخوری
🔹آویشن: ۱ قاشقچایخوری
🔹عسل یا شکر: ۱ قاشقچایخوری
🔹فلفل قرمز خردشده: ۱ پینچ
مواد لازم پیتزا:
🔹خمیر پیتزا: ۱ عدد (نیمه آماده)
🔹کالباس پپرونی: ۱۰ ورقه
🔹زیتون سیاه: ۲ تا ۳ قاشق
🔹پنیر موزارلا: ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه پیتزا فوری
طرز تهیه
مرحله ۱: ابتدا گوجهها را شسته و به دو نیم تقسیم نمایید و با حرارت متوسط اجازه دهید تا کاملا له شوند.
مرحله ۲: گوجهها را از صافی رد کنید.
مرحله ۳: در ظرف دیگری سیر را به کمک روغن زیتون تفت دهید. (میزان استفاده از سیر سلیقهای میباشد.)
مرحله ۴: سپس گوجههای از صافی رد شده را همراه با سیر، رب گوجه فرنگی،
ادویهجات و عسل یا شکر به کمک گوشتکوب برقی و یا مخلوطکن میکس کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
مرحله ۵: در این مرحله مخلوط بدست آمده را به ظرف پخت منتقل نمایید و مخلوط را به جوش آورید.
مرحله ۶: سپس حدود ۱ تا ۲ ساعت با حرارت ملایم به پخت ادامه دهید
تا زمانی که اصطلاحا سس قوام بیاید و ۱/۴ از حجم آن کمتر شود.
مرحله ۷: خمیر پیتزا نیمه آماده را بردارید و سس را بر روی خمیر پخش کنید
سپس کالباس پپرونی و پنیر موزارلا رنده شده و زیتون سیاه را بر روی خمیر بریزد.
مرحله ۸: سینی فر را چرب کنید و پیتزاها را در آن قرار دهید.
فر را از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و پیتزا را به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.