طرز تهیه چای آلبالو

طرز تهیه چای آلبالو
عصرهای تابستانی بهترین زمان برای وقتگذرانی در کنار دوستان و آشنایان است.
مهمانیها و دورهمیهای عصرانه با خوراکیهای خوشمزه و متنوع دلپذیرتر هم میشود،
پس اگر مهمانی در پیش دارید و نمیدانید برای تنوع چه کنید راهی ساده را به شما پیشنهاد میکنیم.
استفاده از میوه تابستانی، آلبالو! مربا، شربت، ترشی و انواع کیک و شیرینی آلبالویی را حتما امتحان کردهاید
اما چای آلبالو چطور؟
مواد لازم
🔹آلبالو یک لیوان
🔹آب دو لیوان
🔹نبات، قند یا عسل
طرز تهیه چای آلبالو
طرز تهیه
مرحله اول
ساقه آلبالوها را جدا کنید و آنها را خوب با آب بشویید و سپس داخل قوری بریزید.
مرحله دوم
مقداری آب روی آلبالوها ریخته و قوری را روی شعله مستقیم قرار دهید تا به خوبی بجوشد.
مرحله سوم
وقتی آب شروع به جوشیدن کرد یک تکه پارچه یا دمکنی روی قوریتان بگذارید
تا آلبالوها با آب حدودا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد.
مرحله چهارم
بعد از ۲۰ دقیقه قوری را از روی شعله مستقیم بردارید و به مدت ۱۵ دقیقه روی سماور روشن بگذارید تا به خوبی دم بکشد.
بعد از آن که چای شما دم کشید آن را داخل استکانهای دلخواهتان سرو کنید و به همراه مقداری نبات، قند یا عسل سرو کنید.