طرز تهیه چای بهشتی

طرز تهیه چای بهشتی
دوستان گلم میتونه جایگزین بسیارعالی ومناسبی به جای چای سیاهی که استفاده میکنیم درخونه هامون باشه
به مدت ۲۴ساعت میتوانیدبه صورت داغ یاسردمیل نمایید
نیازی به قندهم ندارد،ولی میتوانیدبانبات یاعسل و…میل نمایید
امیدوارم این دمنوش صددرصدطبیعی وارگانیک روجایگزین چای سیاه نماییدوازخوردن آن لذت ببرید
مواد لازم
🔹به تازه بزرگ ۳ عدد
🔹سیب تازه متوسط ۲ عدد
🔹گلابی تازه متوسط ۱ عدد
🔹گل محمدی خشک شده به مقدار لازم
🔹هل کوبیده به مقدار لازم
طرز تهیه چای بهشتی
طرز تهیه
۱-به وسیب وگلابی تازه رابارنده (درجه درشت) رنده بزنید.
۲-میوه های رنده شده رابه صورت جداگانه درآفتاب یاروی بخاری خشک کنید.
۳-وقتی کاملا خشک شد،به صورت جداگانه در قابلمه روی حرارت ملایم تف داده ومراقب باشید که نسوزند.
تاجایی که رنگ میوه ها کاملا قهوه ای شدادامه دهید.
نگران نباشید احساس میکنید میوه ها دارد میسوزد ولی مرتب هم بزنید وحرارت خیلی کم باشد.
حتما رنگ میوه ها بایدقهوه ای تیره شودولی نسوزد.صبورباشید
۴-به میوه های خشک وتف داده شده کمی گل سرخ وهل بستگی به ذائقه تان اضافه کنید.
مواد را درجای خشک وخنک نگه داری کنید
۵-مقداری از دمنوش آماده شده را درقوری بریزید و آب جوش اضافه کنید.
به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید روی بخارکتری دم بکشد.
سایر نکات
ازطعمهای دیگری مثل بهارنارنج وزعفران و…میتوانیداستفاده کنید.
این دمنوش بسیارخوش رنگ( قرمزرنگ )میشود
خواص این دمنوش بسیارزیاداست ازجمله:
شادی آور،ازبین برنده سردردهای ناشی ازافسردگی،رفع تشنگی وخستگی و..
جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.