انواع کبابغذای محلی

طرز تهیه کباب دنده

طرز تهیه کباب دنده

کباب دنده یکی از قدیمی ترین کباب های ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه می باشد. برای ادامه با مستر آشپز همراه باشید.

مواد لازم

🔹سیر ۲ حبه
🔹برگ بو ۲ عدد
🔹پیاز متوسط ۲ عدد
🔹دنده گوسفند ۴ تکه
🔹ماست چکیده ۱ لیوان
🔹روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
🔹نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه کباب دنده

طرز تهیه کباب دنده

طرز تهیه

ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب کنید و چند تکه یخ داخل آن قرار دهید سپس دنده ها را پس از تمیز کردن داخل یخ ها بگذارید.
دنده ها باید به مدت یک ساعت داخل یخ بمانند. پس از گذشت این زمان دنده ها را از یخ خارج و آبکشی کنید.

در ادامه سیر و پیاز را رنده کنید و داخل یک کاسه جادار بریزید.
در ادامه ماست چکیده را به همراه روغن مایع ، برگ بو ، نمک و فلفل سیاه داخل کاسه بریزید.
مواد داخل کاسه را مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس دنده ها را به کاسه اضافه کنید.

مواد را با دست زیر و رو کنید تا به تمام نقاط دنده ها برسند سپس درب کاسه را با یک سلفون ببندید
و کاسه را به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت دنده ها طعم دار و نرم شود.
پس از گذشت این زمان دنده ها را از یخچال خارج کنید.

توجه داشته باشید قبل از کباب کردن دنده ها حتما با دقت تمام خرده های سیر و پیاز روی دنده ها را جدا کنید.
بهترین روش کباب کردن دنده کباب روی گریل است.
چون گریل به صورت یکدست با حرارت بسیار ملایم دنده را کباب می کند.

در صورتی که گریل در دسترس ندارید می توانید دنده ها را سیخ کنید و روی منقل کباب کنید.
برای این منظور منقل را آماده کنید و توجه داشته باشید

که حتما ذغال ها به صورت یکدست روشن شده باشند زیرا ذغال های خام زیان آور هستند.

البته راه سومی هم وجود دارد و آن اینست که دنده کباب را درون فر درست کنید.
برای این منظور فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید
تا گرم شود سپس دنده ها را به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید تا کباب شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا