انواع کیککیک و شیرینی

طرز تهیه کیک شطرنجی

طرز تهیه کیک شطرنجی

یک تکنیک ساده حتی برای کسانی که مهارت خاصی در تهیه کیک و شیرینی ندارند، می‌تواند عصرانه متفاوت و خوشمزه‌ای را به همراه داشته باشد.
با مستر آشپز همراه باشید

مواد لازم

🔹سفیده تخم مرغ شش عدد
🔹زرده تخم مرغ شش عدد
🔹پودر قند دو پیمانه
🔹شیر پرچرب یک‌چهارم پیمانه
🔹شیر موز یک‌چهارم پیمانه
🔹پودر کاکائو یک‌چهارم پیمانه
🔹آرد یک و یک‌چهارم پیمانه
🔹خامه قنادی فرم گرفته یک پیمانه
🔹پودر کاکائو دو قاشق سوپ‌خوری
طرز تهیه کیک شطرنجی

طرز تهیه کیک شطرنجی

طرز تهیه

مرحله اول

برای تهیه کیک شطرنجی ابتدا تمام مواد را آماده کنید و کنار دستتان قرار دهید تا حین تهیه کیک گیج نشوید و به ترتیب مراحل را طی کنید.

مرحله دوم

یک کاسه نسبتا بزرگ بردارید سفیده‌های تخم مرغ و پودر قند را با همزن برقی آنقدر بزنید
تا کرم سفید رنگ و نرمی به دست بیاورید. کاسه را کنار قرار دهید.

مرحله سوم

داخل یک کاسه دیگر زرده‌های تخم مرغ را با یک پیمانه پودر قند دیگر با همزن برقی آنقدر بزنید تا مایه کرم رنگی به دست بیاید.
یک کاسه دیگر بردارید و نصف مایه را داخل آن بریزید.

مرحله چهارم

درون یک کاسه یک‌چهارم پیمانه شیر و درون کاسه دیگر یک‌چهارم پیمانه شیر موز بریزید.
با همزن دستی شروع به هم زدن کنید سپس نصف مایه سفیده را به ظرف اول و نصف دیگر را به ظرف بعدی اضافه کنید.
به کمک یک لیسک مواد داخل هر کاسه را هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
مایه کیک آماده است فقط باید به یک کاسه پودر کاکائو را اضافه کنید تا مایه کیک شکلاتی‌مان هم آماده شود.

مرحله پنجم

مایه‌های کیک را به طور جداگانه داخل قالب ریخته و به مدت نیم ساعت با درجه حرارت ۱۸۰ داخل فر قرار دهید.

بعد از نیم ساعت قالب‌ها را از فر بیرون بیاورید.
مثل شکل داخل کیک‌ها را قالب دایره‌ای بزنید و یکی در میان دایره‌ها را مثل پازل پر کنید.

مرحله ششم

خامه قنادی فرم گرفته را با پودر کاکائو مخلوط کنید. داخل ماسوره را با خامه پر کنید.
بین دو تا کیک و روی کیک خامه بزنید سپس کیک را با میوه تزیین کرده و نوش جان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 16 =

دکمه بازگشت به بالا