طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی
هر شهر و استانی برای خودش نشانههایی دارد؛ نشانههایی که شناسنامه آن شهر محسوب میشوند.
از صنایع دستی گرفته تا مکانهای گردشگری و غذاهای محلی! غذاهای گیلانی نیازی به تعریف ندارند.
مواد لازم
🔹برگ سیرسه دسته
🔹تخم مرغ سه عدد
🔹روغن
🔹نمک ، فلفل ، زرد چوبه
طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی
طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا برگ سیرها را به صورت یکنواخت با چاقوی تیز روی تخته خرد کنید.
سعی کنید برگ سیرها را یکنواخت خرد کنید تا خورشت ظاهر بهتری پیدا کند.
سپس آنها را بعد از خرد شدن بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.
مرحله دوم
یک تابه برداشته و برگ سیرها را با مقداری روغن تفت دهید.
فقط کافی است آنها را تفت دهید نه این که سرخ کنید. روش تهیه این خورش خوشمزه به همین سادگی است.
مرحله سوم
در ادامه زردچوبه را به تابه اضافه کنید تا برگ سیرها کمی رنگ بگیرند.
سپس نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
دقت کنید که اضافه کردن فلفل کاملا بستگی به ذائقهتان دارد.
اما فلفل طعم خورشت را جذابتر میکند.
مرحله چهارم
تخم مرغها را اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید. نگذارید تا تخم مرغها بپزند.
وقتی تخم مرغها به خورد سیر رفت، خورشت آماده است. آن را در ظرفی مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.
مرحله پنجم
این خورش را میتوانید با انواع مخلفات گیلانی از جمله کال کباب و سبزی محلی و کته زعفرانی یا نان محلی میل کنید اما اگر نخواهید
آن را به شیوه گیلانیها هم سرو کنید، میتوانید به عنوان یک خوراک گیاهی خوشمزه سراغ خورش سیرابیج گیلانی بروید.
جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.