طرز تهیه چیز کیک موزی

طرز تهیه چیز کیک موزی
چیز کیک موزی یکی از دسر های خوشمزه و محبوب در سراسر دنیا می باشند جالب است بدانید
در یونان قدیم از چیز کیک به عنوان منبع انرژی استفاده می شده و شواهدی وجود دارد
که در ۷۷۶ سال قبل از میلاد ورزشکاران برای نیرو گرفتن از چیز کیک استفاده می کردند،
تهیه چیز کیک در منزل بسیار آسان است و به دو روش با فر و یخچالی تهیه می شود.
مواد لازم
🔹بیسکوییت ۱۱۰ گرم
🔹خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
🔹پودر قند ۱۰۰ گرم
🔹ژله موزی ۱ بسته
🔹ژلاتین ۱ ق غذا خوری
🔹کره ۴۰ گرم
🔹پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
🔹موز ۲ عدد
🔹وانیل یک پنس
🔹آب ۴۰ میلی لیتر
طرز تهیه چیز کیک موزی
طرز تهیه
مرحله اول : تهیه کراست
ابتدا بیسکویت ها را با کمک آسیاب پودر کنید سپس کره را ذوب کرده و با بیسکویت ها حسابی مخلوط کنید.
کف قالب کمربندی به قطر ۱۸ سانت را کیسه فریرز بگذارید و کمر قالب را ببندید
سپس مخلوط بیسکوییت را ته قالب ریخته و به کمک گوشت کوب یا لیوان خوب فشرده کنید
تا منسجم شود سپس آن را بمدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.
مرحله دوم : تهیه پنیر چیز کیک
آب را داخل کاسه ای ریخته و ژلاتین را روی آن می پاشیم تا حالت اسفنجی پیدا کنند
سپس روی حرارت بخار آب قرار داده تا بن ماری شود و ژلاتین حل شود.
موز را به همراه کمی آبلیمو پوره کنید ( آبلیمو باعث می شود موز سیاه نشود).
در کاسه ای پنیر خامه ای و شکر و خامه صبحانه را مخلوط و بمدت ۲ دقیقه با همزن خوب بزنید
سپس مخلوط ژلاتین و پوره موز را بهش اضافه کنید، قالب کمربندی را از یخچال خارج و لایه پنیری را روی آن بریزید
و بمدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید.
مرحله سوم : ژله رویه چیز کیک
ژله موز را با ۱.۵ لیوان آبجوش مخلوط می کنید و بمدت ۳۰ ثانیه در مایکرویو و یا به حالت بن ماری ذوب کنید
سپس بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد ۱/۲ ژله را روی لایه پنیری ریخته و در یخچال می گذاریم
تا نیم بند شود و بعد از اینکه مانند سفیده تخم مرغ نیم بند شد موز های حلقه شده را روی آن می چینیم
و باقی مانده ژله را ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا چیز کیک ببندد.