
طرز تهیه موچی
طرز تهیه شیرینی موچی بسیار آسان است. چون هم مواد آن در دسترس است و هم پختن آن سخت نیست.
یعنی تهیه موچی بدون مایکروویو و دستگاه های دیگر به راحتی صورت می گیرد.
مورد دیگر که طرز تهیه موچی را ساده و بدون دردسر کرده است این است که می توانید برخی مواد آن را به راحتی جایگزین کنید.
به عنوان مثال اگر برای درست کردن خمیر آن نشاسته ذرت در دسترس ندارید می توانید به راحتی نشاسته ی معمولی را جایگزین آن کنید.
اگرچه موچی تهیه مختلف دارد اما همین مسئله دست آشپز را باز گذاشته تا بتواند آن را هر طور که دوست دارد مطابق با سبک و ذائقه ی خود درست کند.
مثلا در تهیه موچی کره ای معمولا با خمیر سفید تهیه می شود.
مواد لازم
🔹آرد برنج سفید: ۱ لیوان
🔹آب: ۲/۳ لیوان
🔹نمک دریایی یا نمک ساده: ½ قاشق چایخوری
🔹شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری
🔹توت فرنگی: ۲۰۰ گرم
🔹پودر نشاسته: نصف لیوان
طرز تهیه موچی
طرز تهیه
۱. برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و ۲ بار الک میکنیم.
۲. سپس ۲/۳ لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
۳. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یه دقیقه در ماکرویو قرار میدهیم،
پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید و دوباره برای مدت ۱ دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید.
۴. بهتر است این مراحل را ۳ بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود.
۵. بر روی تختهای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم.
۶. سپس خمیر را به ۶ یا ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.
۷. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی میپیچیم.
۸. کیک برنجیها را برای ۱ تا ۲ ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.