طرز تهیه دلمه مرغ
طرز تهیه دلمه مرغ
دلمه مرغ یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که برای تهیه آن سینه یا ران مرغ را با مواد مخصوص پر میکنند.
در این مطلب با طرز تهیه دلمه سینه مرغ و دلمه ران مرغ آشنا خواهید شد.
مواد لازم
🔹سینه مرغ ۲ عدد
🔹تخم مرغ یک عدد
🔹کره ۸۰ گرم
🔹پنیر چدار ۲۰۰ گرم
🔹هویج متوسط ۴ عدد
🔹آرد سفیدیک لیوان
🔹روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه دلمه مرغ
طرز تهیه
گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک کوب به آن ضربه وارد کنید
تا گوشتها پهن و نازک شود، اما به اندازهای که گوشت پاره نشود.
هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.
روی تکههای مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.
هویج را بپزید و آن را لابهلای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید
و روی آن را پنیر رنده شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.
هر دلمه را در آرد و سپس تخم مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمههای آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن، دلمهها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.