انواع کیکدسرکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک خاگینه مغزدار

طرز تهیه کیک خاگینه مغزدار

خاگینه مغزدار تبریز یه دسر فوق العاده خوشمزه ست که توی ایام ماه رمضان بیشتر از وقت های دیگه تهیه میشه.

اما در تمام ایام سال هم طرفدارهای خودشو داره هم خیلی مقویه، هم شیکه و هم خیلی آسون.

مواد لازم

برای شربت

🔹شکر ۱ پیمانه
🔹آب ۱ پیمانه
🔹هل ۱ عدد
🔹زعفران دم کرده به میزان لازم

برای خاگینه

🔹تخم مرغ ۴ عدد
🔹آرد سفید ۶ قاشق غذاخوری
🔹ماست ۶ قاشق غذاخوری
🔹بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
🔹روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
🔹اسانس وانیل به مقدار لازم

برای مواد میانی

🔹گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه
🔹پسته خرد شده ۱/۲ پیمانه
🔹پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
🔹پودر هل ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک خاگینه مغزدار

طرز تهیه کیک خاگینه مغزدار

طرز تهیه

مرحله اول: تهیه شربت

۱- برای تهیه شربت یا شهد ابتدا یک قابلمه یا شیر جوش را روی حرارت بگذارید.
یک پیمانه آب و یک پیمانه شکر را در آن بریزید.
خوب با هم مخلوط کنید تا یک دست شود.

۲- زعفران دم کرده را اضافه کنید و اجازه دهید شهد شما بجوشد تا نسبتا غلیظ شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و در کناری قرار دهید تا کم کم خنک شود.

مرحله دوم تهیه خاگینه مغزدار بدون فر

۱- یک کاسه متوسط بردارید.
تخم مرغ ها را در آن بشکنید. به کمک همزن خوب مخلوط کنید تا مایع کرم رنگی به دست بیاید.
حالا ماست را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید.

۲- آرد و بیکینگ پودر را در ظرف دیگری الک کنید. سپس به مخلوط تخم مرغ و ماست اضافه کنید.
خوب بهم بزنید تا گلوله آردی باقی نماند.
حالا اسانس وانیل را در کاسه بریزید و بهم بزنید.

۳- در این مرحله از تهیه خاگینه مغزدار تبریزی باید یک قابلمه یا تابه نچسب به ابعاد مناسب روی حرارت بگذارید.
با روغن مایع آن را چرب کنید.
حالا نصف مایه خاگینه را در تابه بریزید تا یک طرف آن بپزد.
درب تابه باید بسته باشد تا مواد خودش را بگیرد.

۴- درب تابه را بردارید و چک کنید که نیم پز شده باشد.
حالا مواد میانی که از قبل آماده و مخلوط کرده اید را روی آن بریزید.

۵- نصف دیگر مایه خاگینه را در تابه بریزید.
اجازه دهید تا کمی بپزد.
سپس با احتیاط و به کمک یک کفگیر خاگینه را برگردانید تا طرف دیگر آن هم پخته و طلایی رنگ شود.

۶- حالا شعله را خاموش کنید. شربتی که آماده کرده اید را روی خاگینه داغ بریزید تا جذب شود.
خاگینه مغزدار تبریزی را در ظرف سرو بکشید و به دلخواه تزیین کنید.
نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − پنج =

دکمه بازگشت به بالا