طرز تهیه کیمچی
طرز تهیه کیمچی
کیمچی یک خوراک تخمیر شده سنتی کرهای است. این خوراک به کمک سبزیجات و ادویهجات گوناگون تهیه میشود.
برای تهیه این خوراک معمولا از بائچو و فلفل قرمز استفاده میشود.
این غذا از غذاهای اصلی کرهایها است و آنها معتقدند هرجا فردی کرهای باشد باید این غذا هم روی سفره باشد.
خیلی از آنها کیمچی را به عنوان ترشی کنار غذا میل میکنند و برای آنها مخلفات به حساب میآید
اما دستهای دیگر این خوراک را به عنوان غذای اصلی به همراه برنج میل میکنند.
مواد لازم
🔹کلم چینی یک عدد
🔹پیازچه خلال شده یک پیمانه
🔹ترب سفید خلال شده یک پیمانه
🔹پودر فلفل چیلییک پیمانه
🔹نمک نصف پیمانه
🔹سیر رنده شده دو حبه
🔹زنجبیل رنده شده یک قاشق مربا خوری
🔹آب یک پیمانه
طرز تهیه کیمچی
طرز تهیه
مرحله اول
کلم چینی را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و آن را با آب بشویید.
در حین شستن حواستان باشد که برگهایش از هم جدا نشوند.
مرحله دوم
لابهلای برگهای کلم نمک بپاشید و آن را برای حدود سه ساعت در دمای محیط بگذارید تا کلمتان کاملا نرم شود و آب بیندازد.
درون ظرفی آب، پودر چیلی، سیر، زنجبیل، پیازچه و ترب را کاملاَ با هم مخلوط کنید.
پس از سه ساعت که از نرم شدن کلم گذشت، آن را به آرامی آبکش کنید.
مرحله سوم
دستکش دست کنید و بدون اینکه برگهای کلم از هم جدا شود لا به لای برگهایش را از موادی که آماده کردید بریزید.
این مواد را در ظرف در بسته قرار دهید.
کیمچی را دو روز در دمای محیط و سپس در یخچال نگهداری کنید.
مرحله چهارم
در بیشتر شهرهای کره و همچنین رستورانهای کرهای، کیمچی به عنوان ترشی و در کنار غذای اصلی سرو میشود
ولی در بعضی از شهرهای کره، آن را به عنوان غذای اصلی با نان یا برنج میل میکنند