
طرز تهیه تبوله لبو و عدس
تبوله یا تبولی نوعی سالاد تهیه شده با جعفری و بلغور گندم است
که در خاورمیانه به عنوان یکی از محبوبترین سالادها شناخته میشود.
تبوله در کشورهایی مثل لبنان، سوریه، عمان و عراق به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان یکی از عناصر اصلی سینی مزه تهیه میشود.
این سالاد محبوب در سرزمینهای عرب، که پای محبوبیتش به مناطق دیگر جهان مثل اروپا هم رسیده
به عنوان یک دستورالعمل مادر با مواد دیگری هم قابل تهیه است.
مواد لازم
🔹چغندر (پوست کنده)دو عدد
🔹سیب قرمز (هسته دار و برش خورده)یک عدد
🔹زیره آسیاب شده یک قاشق چایخوری
🔹روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
🔹کینوا (پخته شده)۲۵۰ گرم
🔹عدس سبز (پخته شده)۴۰۰ گرم
🔹نخود ۲۰۰ گرم
🔹جعفری ۳۰ گرم
🔹نعنا ۳۰ گرم
🔹پیازچه ۳۰ گرم
🔹تربچه ۳۰ گرم
🔹لیمو دو عدد
طرز تهیه تبوله لبو و عدس
طرز تهیه
مرحله اول
پیش از این طرز تهیه یک مدل تبوله با پنیر کبابی را به شما آموزش دادهایم اما امروز میخواهیم
با کمی تغییر در دستورالعمل این غذای خوشمزه عربی یک تبوله با لبو و عدس با هم آماده کنیم.
مراحل آماده سازی این غذا بسیار آسان بوده و کاملا مناسب برای رژیم غذایی وگان و گیاهخواری است.
برای شروع باید عدس و نخود را از شب قبل خیس کنید. دو قابلمه بردارید
و عدس و نخود را به طور جداگانه همراه مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزند.
حدود سه تا چهار ساعت زمان برای پخت نخود و عدس لازم است که این مقدار بسته به حرارت و جنس نخود و عدس متفاوت است.
مرحله دوم
کینوا را با مقداری آب و نمک روی حرارت بگذارید تا بپزد سپس آبکش کنید.
چغندها را هم با دو تا سه لیوان آب داخل زودپز یا قابلمه بریزید تا خوب بپزند.
بعد از این که نخود و عدس پخته شدند، آنها را داخل آبکش ریخته و کنار قرار دهید تا کمی خنک شوند.
سپس شروع کنید پوست نخودها را از آنها جدا کنید.
مرحله سوم
تمام سبزیجات را شسته و داخل آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند.
سپس جعفری، نعنا، پیازچه، تربچه، چغندر و سیب را داخل غذاساز ریخته و چند پالس بزنید
تا مواد کاملا خرد شده و یکدست و مخلوط شوند.
مرحله چهارم
سبزیجات آسیاب شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. نخود پوست کنده، عدس، کینوا، روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید
و سپس آب دو عدد لیمو و روی مواد بریزید. تبوله لبو و عدس شما آماده است.
آن را داخل ظرف مناسب سرو کنید و برای تزئین چند برگ جعفری روی تبوله بگذارید؛ نوش جان!