طرز تهیه خوراک قارچ و اسفناج
خوراک قارچ و اسفناج خامه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است
که با طعم های متنوعی تهیه می شود برای ادامه مطلب مستر آشپز دنبال کنید.
مواد لازم
🔹اسفناج۲۰۰ گرم
🔹قارچ۵۰۰ گرم
🔹روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
🔹خامه۲ قاشق غذاخوری
🔹آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
🔹پیاز۱ عدد بزرگ
🔹سیر۲ حبه
🔹آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
🔹نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه خوراک قارچ و اسفناج
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه خوراک قارچ و اسفناج خامه ای ابتدا خامه را به همراه آرد و مقداری نمک داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی ترکیب می کنیم
تا گلوله های آرد به طور کامل باز شوند و مواد با هم یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله روغن زیتون را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
در ادامه پیاز را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم،
سپس چند دقیقه تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.
مرحله سوم
حالا سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن بلند شود، سپس قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
قارچ ها را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه آب لیمو ترش را به تابه اضافه می کنیم و با قارچ ها تفت می دهیم.
پس از اینکه قارچ ها به خوبی سرخ شدند، مخلوط آرد و خامه را به تابه اضافه کرده و حرارت زیر تابه را کم می کنیم.
مرحله پنجم
پس از اینکه خامه با قارچ ها یکدست شد، اسفناج را به تابه اضافه می کنیم و در حدی سه الی چهار دقیقه به همراه دیگر مواد تفت می دهیم.
در پایان خوراک را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به صورت داغ سرو می کنیم.