فست فود

طرز تهیه همبرگر خانگی

طرز تهیه همبرگر خانگی

در این دستورالعمل می‌خواهیم روشی جدید برای تهیه یک همبرگر خوشمزه را به شما آموزش دهیم که آن را حسابی آبدار و جذاب می‌کند.

برخلاف طرز تهیه همبرگر ساده که اکثرا به کار می‌بریم، در این دستورالعمل از پیاز خرد شده به جای رنده شده استفاده خواهیم کرد؛

که این موضوع به آبدار شدن همبرگر خیلی کمک می‌کند. علاوه بر پیاز، فلفل دلمه‌ای آسیاب شده داخل گوشت
همراه جعفری تازه حسابی طعم همبرگر را بی‌نظیر و بافت آن را آبدار خواهد کرد.

مواد لازم

🔹گوشت چرخ کرده۶۵۰ گرم
🔹پیاز متوسط (ریز خرد شده)یک عدد
🔹جعفری تازه (خرد شده)سه قاشق غذاخوری
🔹نعنا (خرد شده)دو قاشق غذاخوری
🔹سیر (خرد شده)یک حبه
🔹فلفل دلمه‌ای آسیاب شده سه‌چهارم قاشق چای‌خوری
🔹دارچین آسیاب شده نصف قاشق چای‌خوری
🔹نمک نصف قاشق چای‌خوری
🔹جوز هندی یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
🔹پنیر ورقه‌ای دو عدد
طرز تهیه همبرگر خانگی

طرز تهیه همبرگر خانگی

طرز تهیه

مرحله اول

همبرگر یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین ساندویچ‌های گوشتی‌ای است که با روش‌های متفاوتی در جای جای دنیا تهیه و سرو می‌شود.

امروز ما قصد داریم تا طرز تهیه همبرگر خانگی آبدار و خوشمزه‌ای را به شما آموزش دهیم که پیش از شروع باید حتما نکات طلایی تهیه  آن را بدانید
و از اشتباهات رایج هنگام پخت برگر مثل انتخاب گوشت بدون چربی خودداری کنید.

برای تهیه این همبرگر خانگی ابتدا باید فلفل دلمه‌ای، نعنا و جعفری را شسته و داخل آبکش بریزید تا خشک شوند.

سپس فلفل دلمه‌ای را داخل غذاساز بریزید تا کاملا آسیاب شود.
جعفری و نعنا را هم به صورت ریز خرد کنید.

مرحله دوم

یک کاسه بزرگ بردارید و سه‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل دلمه‌ای آسیاب شده را با جعفری و نعنای خرد شده داخل آن بریزید.
جوز هندی، نمک، دارچین و فلفل را نیز به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم

پیاز را پوست گرفته و به صورت خیلی ریز خرد کنید. سیر را هم به صورت خیلی ریز خرد کنید و همراه پیاز به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

گوشت چرخ کرده را اضافه و شروع به ورز دادن آن با دست کنید تا مواد خوب مخلوط شوند.
برای اینکه مواد برگر به دستتان نچسبد و بهداشت رعایت شود بهتر است با دستکش این کار را انجام دهید.

مرحله چهارم

مایه گوشت را به کمک دست به شکل همبرگر در بیاورید. همبرگرها را هم می‌توانید داخل تابه یا روغن سرخ کنید یا اینکه روی ذغال کبابی کنید.

حدود چهار تا شش دقیقه بسته به حرارت هر طرف آن را بپزید تا حسابی مغزپخت شوند.
سپس همراه نان همبرگر، سس و پیاز کاراملی و انواع پنیر مثل پنیر ورقه‌ای گودا یا چدار سرو کنید. نوش جان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + 1 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا