گوشت مرغ

طرز تهیه بوریتو مرغ

طرز تهیه بوریتو مرغ

بوریتو مرغ یکی از غذاهای دوست داشتنی ایرانی هاست که با فیله مرغ تهیه میشود برای دیدن ادامه مطلب مستر آشپز دنبال کنید.

مواد لازم:

🔹۴۵۰ گرم ران مرغ فیله شده
🔹۲ لیوان کینوا پخته شده یا برنج
🔹۲ قاشق غذاخوری  ادویه مخلوط مرغ
🔹۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
🔹۲ عدد فلفل دلمه قرمز
🔹۱ پیاز قرمز خرد شده
🔹۱/۴ لیوان پنیر فتا یا سفید
🔹مقداری گشنیز تازه
🔹سالسای ذرت
🔹۴ گوجه فرنگی خرد شده
🔹۱ لیوان ذرت
🔹۱/۲ پیاز قرمز کوچک،ریز خرد شده
🔹۲ قاشق غذاخوری گشنیز ریز خرده شده
🔹۱قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
🔹نمک و فلفل
طرز تهیه بوریتو مرغ

طرز تهیه بوریتو مرغ

طرز تهیه:

ادویه تاکو یا ادویه مخلوط مرغ را سخاوتمندانه روی تمام تکه ها ی مرغ بزنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شوند ،

همزمان کینوا را با اب گرم بشویید و با ۱تا ۲ لیوان آب جوش بپزید (حدود ۱۵ دقیقه)
تا کامل آب جذب و کینوا پخته شود،برای سالسای ذرت در یک کاسه تمام مواد سالسا را مخلوط کنید

بعد روی ظرف را بپوشانید و در یخچال قراردهید سپس در یک ماهیتابه روغن بریزید
و روی حرارت متوسط رو به بالا دو طرف مرغ ها را سرخ کنید تا روی آنها طلایی و پخته شوند

از ماهیتابه بردارید و در همان تابه پیاز و فلفل دلمه خرد شده را تفت دهید تا مقداری نرم شوند(حدود ۵ دقیقه)،
در مرحله بعد در کاسه سرو تمام مواد آماده را کنار هم بچینید

(سالسا ذرت،مرغ پخته و نواری برش داده،کینوا پخته،فلفل دلمه ) و با مقداری پنیر فتا،گشنیز، چند تکه آوکادو و آب لیمو سرو کنید

جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + هجده =

دکمه بازگشت به بالا