طرز تهیه بوریتو مرغ
بوریتو مرغ یکی از غذاهای دوست داشتنی ایرانی هاست که با فیله مرغ تهیه میشود برای دیدن ادامه مطلب مستر آشپز دنبال کنید.
مواد لازم:
🔹۴۵۰ گرم ران مرغ فیله شده
🔹۲ لیوان کینوا پخته شده یا برنج
🔹۲ قاشق غذاخوری ادویه مخلوط مرغ
🔹۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
🔹۲ عدد فلفل دلمه قرمز
🔹۱ پیاز قرمز خرد شده
🔹۱/۴ لیوان پنیر فتا یا سفید
🔹مقداری گشنیز تازه
🔹سالسای ذرت
🔹۴ گوجه فرنگی خرد شده
🔹۱ لیوان ذرت
🔹۱/۲ پیاز قرمز کوچک،ریز خرد شده
🔹۲ قاشق غذاخوری گشنیز ریز خرده شده
🔹۱قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
🔹نمک و فلفل
طرز تهیه بوریتو مرغ
طرز تهیه:
ادویه تاکو یا ادویه مخلوط مرغ را سخاوتمندانه روی تمام تکه ها ی مرغ بزنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شوند ،
همزمان کینوا را با اب گرم بشویید و با ۱تا ۲ لیوان آب جوش بپزید (حدود ۱۵ دقیقه)
تا کامل آب جذب و کینوا پخته شود،برای سالسای ذرت در یک کاسه تمام مواد سالسا را مخلوط کنید
بعد روی ظرف را بپوشانید و در یخچال قراردهید سپس در یک ماهیتابه روغن بریزید
و روی حرارت متوسط رو به بالا دو طرف مرغ ها را سرخ کنید تا روی آنها طلایی و پخته شوند
از ماهیتابه بردارید و در همان تابه پیاز و فلفل دلمه خرد شده را تفت دهید تا مقداری نرم شوند(حدود ۵ دقیقه)،
در مرحله بعد در کاسه سرو تمام مواد آماده را کنار هم بچینید
(سالسا ذرت،مرغ پخته و نواری برش داده،کینوا پخته،فلفل دلمه ) و با مقداری پنیر فتا،گشنیز، چند تکه آوکادو و آب لیمو سرو کنید
جهت خرید هاست و دامین به سایت میزبان داده پردیس مراجعه فرمایید.
