انواع کبابخوراک

طرز تهیه خوراک بره مدیترانه ای

طرز تهیه خوراک بره مدیترانه ای

بعضی از غذاها مثل طرز تهیه خوراک بره مدیترانه‌ای در حین سادگی آنقدر لذیذ و به یادماندنی هستند
که انگار آشپز ساعت‌ها وقت خودش را صرف پخت آن‌ها کرده است.

در صورتی که زمان آماده سازی‌شان شاید حتی به نیم ساعت هم نرسد.
این مدل غذاها به خصوص اگر مجلسی باشند، گزینه‌ای بسیار مناسب برای میهمانی‌ها و راحتی کار میزبان هستند.

مواد لازم

🔹دنده بره دو عدد
🔹پوست لیمو (رنده شده)یک‌چهارم فنجان
🔹پونه کوهی تازه یا خشک شده چهار قاشق چای‌خوری
🔹سیر (خرد شده)شش حبه
🔹روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
🔹نمک یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
🔹فلفل یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
🔹چند برش لیمو تازه به دلخواه

طرز تهیه خوراک بره مدیترانه ای

طرز تهیه خوراک بره مدیترانه ای

طرز تهیه

مرحله اول

برای تهیه یک خوراک بره مدیترانه‌ای مجلسی ابتدا باید فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
سپس گوشت بره را داخل یک ظرف قرار دهید تا آن را مزه‌دار کنید.

مرحله دوم

حبه‌های سیر را به صورت ریز خرد کنید. پوست لیمو را هم رنده کنید.
پوست لیمو، پونه کوهی، سیر، روغن زیتون و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی گوشت بریزید.
به کمک دست مواد را روی گوشت ماساژ دهید تا به همه جای آن برسد.

ظرف را به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا گوشت مزه‌دار شود.
اگر از پونه کوهی تازه استفاده می‌کنید، آن را به صورت ریز خرد کرده و بعد استفاده کنید.

مرحله سوم

روی قالب فر را با فویل بپوشانید و دنده‌ها را روی قالب کنار هم قرار دهید.
ظرف خوراک را داخل فر بگذارید تا حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه گوشت خوب بپزد و سطح آن گریل شود.

مرحله چهارم

بعد از این که گوشت کاملا پخت بگذارید پنج دقیقه خنک شود و لابه‌لای دنده‌ها را برش بزنید.
خوراک بره مدیترانه‌ای را با پونه کوهی تازه و برش‌های لیمو سرو کنید. نوش جان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − هشت =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا