نان و خمیر

طرز تهیه نان سفید خانگی

طرز تهیه نان سفید خانگی

نان سفید خانگی با طعم خوشمزه و عطر بی‌نظیرش که فضای خانه را پر می‌کند، دستورالعمل بسیار ساده و راحتی دارد.

اگر اهل درست کردن نان در خانه هستید، طرز تهیه نان سفید همانطور که گفتیم بسیار ساده و انتخابی مناسب است.

این نان را می‌توانید هفته‌ای دوبار بپزید و در کنار صبحانه و غذاهایی مثل اسنک و ساندویچ و حتی دیگر غذاهای نانی سرو کنید.

مواد لازم

🔹آرد سفید۵۰۰ گرم
🔹نمک دو قاشق چای‌خوری
🔹مخمر یک قاشق چای‌خوری
🔹روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
🔹آب۳۰۰ میلی لیتر
طرز تهیه نان سفید خانگی

طرز تهیه نان سفید خانگی

طرز تهیه

مرحله اول

نان از اصلی‌ترین مواد غذایی است که در بیشتر وعده‌های روزانه ما مصرف می‌شود و نقش اساسی در رژیم غذایی ما دارد.
پیش از این طرز تهیه چند نوع نان خوشمزه و محبوب مثل نان کدو سبز، نان سیمیت و نان بربری را به شما آموزش داده‌ایم.
اما این‌بار نوبت آن است تا تمام فوت و فن‌های پخت‌ نان سفید خانگی را با هم یاد بگیریم.

برای شروع ابتدا ۵۰۰ گرم آرد سفید، دو قاشق چای‌خوری نمک و یک قاشق چای‌خوری مخمر را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

مرحله دوم

وسط مواد را خالی کنید و سه قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۳۰۰ میلی لیتر آب داخل آن بریزید.
آرام شروع به مخلوط کردن مواد کنید تا بافت خمیری شکل بگیرد.
اگر خمیر به دست آمده خیلی سفت بود، یک تا دو قاشق غذاخوری دیگر آب به آن اضافه کرده و دوباره مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

مرحله سوم

روی سطح کارتان را آرد پاشی کنید تا خمیر به دستتان و سطح کار نچسبد.
سپس خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز دهید.

مرحله چهارم

وقتی خمیر یکدستی ایجاد شد، آن را داخل یک ظرفی که با روغن چرب کرده‌اید، قرار داده و روی ظرف را با سلفون بپوشانید.
حدود یک ساعت ظرف را گوشه‌ای قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شده و به اندازه کافی پف کند.

مرحله پنجم

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را از ظرف بیرون آورده و به شکل گلوله‌هایی به اندازه یک مشت دربیاورید.
سپس گلوله‌ها را با فاصله روی سینی فر بچینید.
حدود یک ساعت بگذارید تا گلوله‌های خمیری روی سینی فر بمانند.

مرحله ششم

فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
گلوله‌های خمیری را به وسیله چاقو یک چاک بدهید و ظرف را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا وقتی که نان قهوه‌ای و طلایی شود.
وقتی باید نان را از فر خارج کنید که کاملا پخته شده و انگار توخالی به نظر می‌رسد.
نان را روی یک توری قرار دهید تا کمی خنک شود سپس روی آن را کمی آردپاشی کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 11 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا