طرز تهیه ترشی کلم قرمز
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
ترشی کلم قرمز یکی از ترشیجات پرطرفدار و خوشرنگ است
که برخلاف بقیه ترشیها در تمام فصول سال مورد استفاده قرار میگیرد.
یکی از مهمترین ویژگیهای ترشی کلم قرمز خوشرنگ بودن آن و از دست ندادن رنگ بعد از گذشت زمان است.
مواد لازم
🔹کلم قرمز اندازه متوسط۲ عدد
🔹سرکه سفید۲ لیوان
🔹آب۲ لیوان
🔹نمک۲ قاشق غذاخوری
🔹شکر۵ الی ۷ قاشق
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
طرز تهیه
ابتدا کلمها رو خوب بشورید و اجازه بدید خشک بشن و بعد هر کلم رو چهار قسمت کنید.
(اول کلم رو از وسط نصف کنید و بعد هر نصف کلم رو مجددا از وسط نصف کنید.)
و بعد با یک چاقوی تیز کلمها رو در اندازه دلخواه به شکل خلالی خرد کنید.
میتونید از رنده برای برش نواری کلم قرمز استفاده کنید.
کلمهای خردشده رو داخل ظرفی بریزید و روی اونها دو قاشق غذاخوری نمک بریزید.
بعد با دست کلمها رو مخلوط کنید تا همه کلمها به نمک آغشته بشن.
برای این کار بهتره از دستکش استفاده کنید.
چون کلمها به دست رنگ میدن و این رنگ به سختی پاک میشه.
بعد روی ظرف سلفون بکشید یا اون رو با یک نایلون بپوشونید.
اجازه بدید یک ساعت در دمای محیط بمونه تا کلمها آب بندازن.
بعد مقداری از کلمها رو بردارید و با دو دست به خوبی فشار بدید تا آب کلمها خارج بشه.
بعد کلمهای آبگرفته رو داخل ظرف دیگهای بریزید و این کار رو ادامه بدید تا آب همه کلمها گرفته بشه.
(به آب اضافی احتیاج نداریم و دور ریخته میشه.)
بعد پنج الی هفت قاشق شکر روی کلمها بریزید وجود شکر باعث شیرینی ترشی نمیشه.
فقط طعم ملس به ترشی میده و باعث میشه تندی سرکه گلو رو نسوزونه.
کلم و شکر رو با قاشق به خوبی مخلوط کنید.
بعد از اینکه کلمها و شکر کامل مخلوط شدن، داخل ظرفی دو لیوان سرکه سفید بریزید
و بعد دو لیوان آب جوشی رو که خنک شده به سرکه اضافه کنید.
مخلوط آب و سرکه رو روی کلمها بریزید و اجازه بدید دو ساعت در دمای محیط بمونه تا کاملا خوشرنگ بشه و طعم و رنگ پیدا کنه.
حالا ترشی رو داخل ظرف شیشهای بریزید و درش رو محکم ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید.
این ترشی بعد از یک روز که داخل یخچال بمونه قابل مصرف هست.