غذا های مللیونانی

طرز تهیه ساندویچ رپ مرغ یونانی

طرز تهیه ساندویچ رپ مرغ یونانی

ساندویچ رپ مرغ یونانی ، خیلی راحت و خوشمزه هست. شما می تونید این رپ رو درست کنید
و برای پیک نیک یا غذای کودکان در مدرسه یا محل کار خودتون و هرجایی بیرون از خونه هم داشته باشید

همین طور یک وعده غذایی سبک و سالم در خانه هم هست.
من برای طبخ این رپ از ران مرغ استفاده کردم چون یکم چرب تر هست اما اگه رژیم دارید
و کلا به ران مرغ علاقه ای ندارید می تونید از گوشت سینه مرغ هم استفاده کنید.

مواد لازم

🔹نان پیتا: ۳ عدد
🔹فیله مرغ: ۳ عدد
🔹خیار: ۲ عدد متوسط
🔹هویج: ۱ عدد
🔹کاهو: به میزان دلخواه
🔹پودر سیر: ۱/۴ قاشق چای خوری
🔹پاپریکا: ۱/۴ قاشق چای خوری
🔹سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذا خوری
🔹آویشن و نمک: به میزان دلخواه

مواد لازم برای سس رپ

🔹جعفری ساطوری شده: به میزان دلخواه
🔹سیر: ۲ حبه
🔹پنیر خامه‌ای: ۵۰ گرم
🔹سس مایونز: ۲۰۰ گرم
🔹لیمو ترش: ۱ عدد
🔹نمک و فلفل: به میزان دلخواه
طرز تهیه ساندویچ رپ مرغ یونانی

طرز تهیه ساندویچ رپ مرغ یونانی

طرز تهیه سس رپ ساندویچ

در یک ظرف مناسب، سس مایونز را با پنیر خامه‌ای مخلوط کنید و با همزن بزنید
یا در غذاساز بریزید تا مایه یکدستی به وجود آید. سیر را له و اضافه کنید.

می‌توانید از پودر سیر هم استفاده کنید.
جعفری ساطوری شده و نمک را اضافه کنید. آب لیمو را بگیرید و به سس اضافه کنید.
سس را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید و سپس در ظرف مناسب سرو کنید.

طرز تهیه ساندویچ رپ مرغ

فیله‌های مرغ را در یک ظرف یا زیپ کیف قرار دهید و به آن سس بالزامیک، پودر آویشن، نمک، پاپریکا و پودر سیر اضافه کنید.
مواد را به هم بزنید تا به مرغ‌ها به سرکه و ادویه‌ها آغشته شوند.
مرغ‌ها را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
هرچه بیشتر مرغ‌ها هم مرینیت شوند، هم تردتر و هم خوش‌طعم‌تر می‌شوند.

بعد از اینکه فیله‌ها کاملا طعم گرفتند، در یک تابه مقداری روغن بریزید و فیله‌ها را در آن سرخ کنید.
فیله‌ها را برش بزنید کاهو، خیار و هویج را خلالی یا نگینی خرد کنید.

نان‌ها را به اندازه دلخواه برش بزنید و مقداری از سس را روی نان بریزید.
برش‌های کاهو، خیار و هویج را روی سس بریزید و مرغ را به آن‌ها اضافه کنید.
ساندویچ را بپیچید و در ظرف مناسب سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا