فست فود

طرز تهیه همبرگر بلوچیز

طرز تهیه همبرگر بلوچیز

صادقانه باید بگوییم که همانطور که احتمالا حدس می‌زنید تهیه همبرگر بلوچیز خانگی کار ساده‌ای نیست
و ریزه‌کاری‌ها و فوت و فن‌های خاص به خودش را دارد،
به همین دلیل هم بیشتر اوقات افراد ترجیح می‌دهند این غذای خوشمزه را از بیرون سفارش دهند.

مواد لازم

🔹گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
🔹پیاز متوسط (رنده شده)یک عدد
🔹روغن زیتون شش قاشق غذاخوری
🔹قارچ سه عدد
🔹پنیر پارمسان چهار قاشق غذاخوری
🔹سیر دو حبه
🔹پنیر بلوچیز دو تکه
🔹گوجه فرنگی (حلقه شده)یک عدد
🔹کاهو۵۰ گرم
🔹پیاز متوسط (حلقه شده)یک عدد
🔹نان همبرگر یک عدد

طرز تهیه همبرگر بلوچیز

طرز تهیه همبرگر بلوچیز

طرز تهیه

مرحله اول

برای تهیه همبرگر بلوچیز ابتدا باید گوشت چرخ کرده با چربی مناسب، پیاز رنده شده، نمک و فلفل را کاملا مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

نصف مخلوط گوشت و پیاز را جدا کنید و روی یک ظرف دایره‌ای شکل بگذارید
و گوشت را به شکل همبرگر صاف کنید و روی آن را با سلفون یا کیسه پلاستیکی بپوشانید.

برای نصف دیگر مخلوط گوشت برگر نیز همین کار را تکرار کنید و روی برگر قبلی بگذارید
و آن‌ها را حدود ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شده و خودشان را بگیرند.

مرحله دوم

در همین حین تابه را روی حرارت قرار دهید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید.
قارچ‌ها را در به اندازه دلخواهتان خرد کرده و به تابه روی حرارت اضافه کنید.

نصف قاشق چای‌خوری نمک و فلفل روی قارچ‌ها بریزید و هم بزنید و اجازه دهید
برای پنج تا هفت دقیقه روی حرارت بمانند تا خوب تفت داده شده و آماده شوند.

مرحله سوم

حالا تابه مخصوص‌ گریل را روی حرارت ملایم قرار دهید و با روغن زیتون کف آن را چرب کنید.
گوشت‌ها را از یخچال خارج کرده و درون تابه بگذارید و بعد از گذشت چند دقیقه آن‌ها را برگردانید
تا دو طرف آن کاملا سرخ شود.

توجه کنید که درجه پخت همبرگر به سلیقه خودتان است و می‌توانید گوشت برگر خود را مدیوم، مدیوم ول دان یا ول دان بپزید.

مرحله چهارم

در حین پخت همبرگرها یک حبه سیر را رنده کنید و آن را با پنیر پارمسان پودری و روغن زیتون مخلوط کنید.
یک نان همبرگر را از وسط نصف کنید و دو طرف آن را به مخلوط سیر و پنیر و روغن آغشته کنید
و برای یک دقیقه روی گریل قرار دهید تا با حرارت برشته شود.

مرحله پنجم

پنیر بلوچیز را تکه کنید و روی گوشت‌های درون تابه قرار دهید تا کمی آب شود.
سپس به ترتیب یک برگ کاهو، گوجه فرنگی حلقه شده، همبرگرهای گوشت با تاپینک پنیر آبی، پیاز حلقه شده و مخلوط قارچ را روی نان همبرگر قرار دهید

و نیم دیگر نان را روی آن‌ها بگذارید. ساندویچ همبرگر بلوچیز شما آماده است.
آن را در ظرف مورد نظرتان قرار دهید و از سرو کنید؛ نوش جان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − ده =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا