طرز تهیه همبرگر بلوچیز

طرز تهیه همبرگر بلوچیز

صادقانه باید بگوییم که همانطور که احتمالا حدس می‌زنید تهیه همبرگر بلوچیز خانگی کار ساده‌ای نیست
و ریزه‌کاری‌ها و فوت و فن‌های خاص به خودش را دارد،
به همین دلیل هم بیشتر اوقات افراد ترجیح می‌دهند این غذای خوشمزه را از بیرون سفارش دهند.

مواد لازم

🔹گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
🔹پیاز متوسط (رنده شده)یک عدد
🔹روغن زیتون شش قاشق غذاخوری
🔹قارچ سه عدد
🔹پنیر پارمسان چهار قاشق غذاخوری
🔹سیر دو حبه
🔹پنیر بلوچیز دو تکه
🔹گوجه فرنگی (حلقه شده)یک عدد
🔹کاهو۵۰ گرم
🔹پیاز متوسط (حلقه شده)یک عدد
🔹نان همبرگر یک عدد

طرز تهیه همبرگر بلوچیز

طرز تهیه

مرحله اول

برای تهیه همبرگر بلوچیز ابتدا باید گوشت چرخ کرده با چربی مناسب، پیاز رنده شده، نمک و فلفل را کاملا مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

نصف مخلوط گوشت و پیاز را جدا کنید و روی یک ظرف دایره‌ای شکل بگذارید
و گوشت را به شکل همبرگر صاف کنید و روی آن را با سلفون یا کیسه پلاستیکی بپوشانید.

برای نصف دیگر مخلوط گوشت برگر نیز همین کار را تکرار کنید و روی برگر قبلی بگذارید
و آن‌ها را حدود ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شده و خودشان را بگیرند.

مرحله دوم

در همین حین تابه را روی حرارت قرار دهید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید.
قارچ‌ها را در به اندازه دلخواهتان خرد کرده و به تابه روی حرارت اضافه کنید.

نصف قاشق چای‌خوری نمک و فلفل روی قارچ‌ها بریزید و هم بزنید و اجازه دهید
برای پنج تا هفت دقیقه روی حرارت بمانند تا خوب تفت داده شده و آماده شوند.

مرحله سوم

حالا تابه مخصوص‌ گریل را روی حرارت ملایم قرار دهید و با روغن زیتون کف آن را چرب کنید.
گوشت‌ها را از یخچال خارج کرده و درون تابه بگذارید و بعد از گذشت چند دقیقه آن‌ها را برگردانید
تا دو طرف آن کاملا سرخ شود.

توجه کنید که درجه پخت همبرگر به سلیقه خودتان است و می‌توانید گوشت برگر خود را مدیوم، مدیوم ول دان یا ول دان بپزید.

مرحله چهارم

در حین پخت همبرگرها یک حبه سیر را رنده کنید و آن را با پنیر پارمسان پودری و روغن زیتون مخلوط کنید.
یک نان همبرگر را از وسط نصف کنید و دو طرف آن را به مخلوط سیر و پنیر و روغن آغشته کنید
و برای یک دقیقه روی گریل قرار دهید تا با حرارت برشته شود.

مرحله پنجم

پنیر بلوچیز را تکه کنید و روی گوشت‌های درون تابه قرار دهید تا کمی آب شود.
سپس به ترتیب یک برگ کاهو، گوجه فرنگی حلقه شده، همبرگرهای گوشت با تاپینک پنیر آبی، پیاز حلقه شده و مخلوط قارچ را روی نان همبرگر قرار دهید

و نیم دیگر نان را روی آن‌ها بگذارید. ساندویچ همبرگر بلوچیز شما آماده است.
آن را در ظرف مورد نظرتان قرار دهید و از سرو کنید؛ نوش جان!

خروج از نسخه موبایل