طرز تهیه خورش کاری با مرغ
خورش کاری با مرغ یک غذای ساده و خوشمزه و با طعمی متفاوته.
ادویهی کاری بیشتر در آشپزی شرق و غذاهای هندی و پاکستانی و افغانستانی بکار میرود.
کاری ادویهی مفید و چربیسوزی هست که کمی تندی داره و پیشنهاد میکنم
مواد لازم
🔹سینه مرغ مکعبی شده۵۰۰ گرم
🔹سیر۵ حبه
🔹زیره سبز۱ ق چای خوری
🔹خامه۱ پیمانه
🔹ماست۱ پیمانه
🔹پودر میخک۱ ق چای خوری
🔹ادویه کاری۲ ق چای خوری
🔹کره۵۰ گرم
🔹پودر زنجبیل۱ ق چای خوری
🔹پیاز۲ عدد
🔹رب۱ ق غذا خوری
🔹نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه خورش کاری با مرغ
طرز تهیه
مرحله اول ( آماده کردن سس کاری )
یک عدد پیاز را ریز و نگینی خرد کرده و مقداری تفت می دهیم تا طلایی شود.
سپس سیر را رنده می کنیم تا عطرش خارج شود و حالا نوبت اضافه کردن ادویه هاست.
زیره سبز، پودر میخک، زنجبیل و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و ۲ دقیقه دیگر تفت می دهیم سپس خامه و ماست را اضافه می کنیم
و برای ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته تا مزه دار شود.
مرحله دوم ( پخت مرغ )
پیاز دیگر را نگینی خورد کرده یکم که سبک شد سینه مرغ مکعبی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم
تا رنگ مرغ تغییر کند و آبش کشیده شود سپس ادویه کاری و نمک و فلفل و رب را اضافه می کنیم
و برای ۱۰ دقیقه دیگر تفت می دهیم.
مرحله آخر
مرغ های تفت خورده شده را به سس کاری اضافه می کنیم و برای نیم ساعت زمان می دهیم
تا خورش خوب غلیظ شود و جا بیفتاد این خورش خوشمزه را همراه با برنج میل کنید.
نوش جان