طرز تهیه جیب تاجر مرغ

طرز تهیه جیب تاجر مرغ
جیب تاجر یک فینگرفود خوشمزه با ظاهری اشتها برانگیزه که میتونه
با دورچینهای مناسب گزینه خیلی خوبی برای مهمونیها و تولدها و… به عنوان غذای جدید باشه.
معمولاً فینگرفودهای سرد چون راحتتر آماده میشن، طرفدارای بیشتری نسبت به نوع گرمشون برای مهمانیهای تعداد بالا دارند.
مواد لازم
🔹سینه مرغ پخته شده۱ عدد
🔹نان تست۱ بسته
🔹جعفری خرد شده۴ قاشق غداخوری
🔹سس مایونز۲ الی ۳ قاشق سر پر
🔹تخم مرغ۲ عدد
🔹شیر۳ قاشق غذاخوری
🔹پودر سوخاری یا پانکوبه مقدار لازم
🔹خیار شور،ذرت،نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه جیب تاجر مرغ
طرز تهیه
برای آماده سازی مواد میانی جیب تاجر، سینه مرغ رو به همراه یک عدد پیاز و نمک و فلفل سیاه بذارین بپزه
و بعد از خنک شدن خرد کنین و بهش خیارشور ریز خرد شده، جعفری ساطوری، ذرت، نمک، فلفل سیاه (یا هر ادویه دلخواه مثل آویشن و…)
و سس مایونز اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید. نتیجه مثل عکس زیر میشه.
تا اینجای کار مواد داخل جیب تاجر آماده شده و باید بریم سراغ قالب نهاییش.
لبههای نون تست رو با چاقو از هر چهار طرف جدا کنید، دو تا نون تست رو روی هم قرار بدید
و با وردنه کاملا صاف کنین تا بهم بچسبن.
بعد با قالب گرد نونها رو قالب بزنید و دو عدد تخم مرغ رو با همزن دستی خوب هم برنید
تا از حالت لختگی خارج بشن و شیر رو بهش اضافه کنید ( من کمی فلفل سیاه هم اضافه کردم تا بوی تخم مرغ رو بگیره).
نونهای قالب زده رو داخل مخلوط شیر و تخم مرغ خیس کنید.
بعد از این که نونها رو در مخلوط گفته شده خیس کردید، اونارو داخل پودر سوخاری یا پانکو بغلتونید.
داخل ظرف گودی روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدین تا داغ بشه و نونها رو داخلش سرخ کنید.
وقتی هر دو طرف سرخ شد کاملا پف میکنه و وسطش توخالی میشه.
بعد از سرخ شدن داخل صافی قرار بدین تا روغن اضافش بره و به همین ترتیب تمام نونها رو سرخ کنید.
بعد از سرخ کردن، نونها رو با چاقو از وسط نصف کنین ( میتونین هم نصف نکنین و فقط از یک سمت بازش کنین
تا گرد باشه اما وقتی نصف میکنین شکیل تر دیده میشه) و داخلش رو با سالاد مرغ پر کنین.
همونطور که گفتیم از سالادها با مواد مختلفی میتونین برای داخلش استفاده کنین اما این ترکیب عالی میشه حتما امتحان کنین.
میتونید با سبزی، سالاد و سس های مختلف این فینگر فود خوشمزه رو تزیین کنید.