طرز تهیه همبرگر با سس قارچ
شما ممکن است همبرگر را با سس خردل یا کچاپ امتحان کرده باشید اما سس قارچ چیز دیگری است،
با دستور تهیه همبرگر خانگی با سس قارچ با ما باشید.
مواد لازم برای همبرگر:
🔹۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
🔹۳۰۰ تا ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
🔹۱/۳ لیوان آرد سوخاری
🔹۳ قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده
🔹۱ قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی
🔹۱ قاشق غذاخوری سس کچاپ
🔹۱ تخم مرغ
🔹۱ قاشق چایخوری سیر خرد شده
🔹۳/۴ قاشق چایخوری نمک
🔹۱/۴ قاشق چای خوری فلفل
مواد سس قارچ:
🔹۳ قاشق غذاخوری کره
🔹۲۵۰ گرم قارچ خرد شده
🔹۱/۲ لیوان پیاز خرد شده
🔹۱ قاشق چایخوری سیر خرد شده
🔹۳ قاشق غذاخوری آرد
🔹۱ ،۱/۲ لیوان آب گوشت(عصاره گوشت)
🔹۲ قاشق غذاخوری سس سویا
🔹۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
🔹نمک و فلفل به میزان لازم .
طرز تهیه همبرگر با سس قارچ
طرز تهیه:
ابتدا در یک کاسه همه مواد همبرگر را مخلوط کنید،سپس در یک ماهیتابه روغن ریخته
و روی حرارت متوسط گذاشته ،مواد همبرگر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و با دست شکل دهید و در ماهیتابه بگذارید
،و اجازه دهید دو طرف آن طلایی قهو ه ای ،و کاملا پخته شود،سپس از ماهیتابه خارج کرده
و در یک ظرف گذاشته روی آنرا با فویل بپوشانید تا همبرگر ها خیلی سرد نشوند،
سپس در ماهیتابه کره ریخته و پیاز، قارچ را تفت دهید به مدت ۶ تا ۷ دقیقه ،سیر اضافه کنید تفت دهید
و بعد آرد را به ظرف اضافه کنید مرتب هم بزنید و آب گوشت را کم کم به سس اضافه کنید
و نمک،فلفل،سس سویا را نیز اضافه کنید و اجازه دهید سس بجوشد تا غلیظ شود
و در آخر همبرگر ها را به ماهیتابه برگردانید با سس مخلوط کنید
و برای چند دقیقه روی حرارت بماند،سپس با جعفری خرده شده تزیین و سرو کنید،نوش جان