گوشت مرغ

طرز تهیه کیتو مرغ

طرز تهیه کیتو مرغ

کیتو مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایتالیایی است که با مواد و دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود.

این غذای خوشمزه شباهت زیادی به کتلت مرغ دارد و به همین دلیل با ذائقه ما ایرانی ها سازگار است

مواد لازم

🔹سینه مرغ۷۰۰ گرم
🔹تخم مرغ۲ عدد
🔹پنیر موزارلا۱ پیمانه
🔹ریحان خرد شده۲ قاشق غذاخوری
🔹جعفری خرد شده۲ قاشق غذاخوری
🔹پیازچه خرد شده۲ قاشق غذاخوری
🔹پودر سوخاری۲ قاشق غذاخوری
🔹پاپریکا۱ قاشق چایخوری
🔹پودر سیر۱ قاشق چایخوری
🔹نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
🔹روغن زیتون یا مایع به مقدار کافی
طرز تهیه کیتو مرغ

طرز تهیه کیتو مرغ

طرز تهیه

مرحله اول

برای تهیه کیتو مرغ ایتالیایی ابتدا سینه مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم
و استخوان های آن را جدا می کنیم و به صورت مکعب های ریز خرد می کنیم.
پیازچه ،ریحان و چند برگ جعفری را پاک می کنیم.

مرحله دوم

سپس می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد روی تخته ریز ساطوری می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم.

تخم مرغ ها را ابتدا در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به سبزی ها اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پنیر موزارلا را به همراه پودر سیر، پودر سوخاری، پاپریکا و کمی نمک و فلفل (می توانید از فلفل چیلی، پونه کوهی و… هم استفاده کنید)

به باقی مواد اضافه می کنیم و با قاشق کاملا مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در آخر مرغ های خرد شده را می افزاییم و با قاشق آن ها را زیر و رو می کنیم تا کاملا مرغ ها با مواد آغشته شود

و روی کاسه را سلفون می کشیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه مرغ ها طعم دار شوند.

مرحله پنجم

سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا گرم شود و بعد مایه را از داخل یخچال بیرون می آوریم

و با قاشق از مایه کف تابه می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد سرخ شوند.

مرحله ششم

تمام مایه کیتو را به همین صورت شکل می دهیم و داخل تابه سرخ می کنیم.
کیتوهای سرخ شده را با کفگیر بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود.
جمعا ۸ دقیقه زمان می برد تا سرخ و طلایی بشوند.

مرحله هفتم

در این مرحله کیتوها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود، سپس داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم.

در پایان کیتوی مرغ را به همراه سس مارینارا سرو می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 5 =

دکمه بازگشت به بالا