طرز تهیه خمیر پاستا خانگی
طرز تهیه خمیر پاستا خانگی
امروز با تهیه خمیر پاستا خانگی به سراغتان آمدهایم.
پاستا یکی از خوشمزهترین سوغاتیهایی است که از کشور ایتالیا و به مرور زمان وارد
آشپزخانه کشورهای مختلف شده است و امروزه محبوبیت جهانی دارد.
مواد لازم
🔹تخم مرغ سه عدد
🔹روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
🔹نمک دریایی نصف قاشق چایخوری
🔹آرد معمولی۲۵۰ گرم
طرز تهیه خمیر پاستا خانگی
طرز تهیه
مرحله اول
برای شروع ابتدا سه عدد تخم مرغ را داخل یک دستگاه غذاساز بریزید.
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را همراه با نصف قاشق چایخوری نمک دریایی اضفه کنید.
دستگاه را روشن کنید تا مواد مخلوط شوند.
۲۵۰ گرم آرد معمولی را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر مخلوط کنید تا حالت خمیری بگیرد.
خمیر را از دستگاه غذاساز خارج کنید و روی سطح صافی که از پیش آردپاشی شده قرار دهید.
خمیر را با دست ورز دهید تا بافت آن یکدست شود.
کمی روغن زیتون روی خمیر بمالید سپس روی آن را با محافظ مواد غذایی بپوشانید.
خمیر پوشانده شده را کنار بگذارید تا حداقل ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بماند و استراحت کند.
مرحله دوم
پس از ۳۰ دقیقه پوشش روی خمیر را بردارید و خمیر را از دستگاه مخصوص تهیه پاستا رد کنید تا نازک شود.
این کار را آنقدر تکرار کنید تا خمیر به ضخامت مورد نظرتان برسد.
در صورت نداشتن دستگاه مخصوص پاستا میتوانید از وردنه برای نازک کردن خمیر پاستا استفاده کنید.
در این مرحله خمیر پاستا شما ممکن است دراز شود پس برای سهولت کار بهتر است
آن را به دو نیم تقسیم کنید و هر قسمت را به طور جداگانه از دستگاه عبور دهید.
هنگامی که خمیر پاستا به ضخامت دلخواهتان رسید، روی خمیر را با کمی آرد بپوشانید
و لایه های خمیر پاستا را روی هم قرار دهید و با چاقو به شکل و اندازه دلخواه خودتان برش دهید.
مرحله سوم
خمیر پاستا برش داده شده را به صورت رشتهای روی گیرهای مناسب آویزان کنید
و هر زمان که خواستید آن را در آب جوش ریخته و برای پنج دقیقه بجوشانید؛
سپس با مواد دلخواهتان ترکیب کرده و نوش جان کنید.
توجه کنید که برای تهیه خمیر پاستا رنگی تنها کافی است پوره سبزیجات را به مواد اولیه خمیر پاستا اضافه کنید.