انواع کلوچه

طرز تهیه کلوچه سنتی خانگی

طرز تهیه کلوچه سنتی خانگی

هیچ چیز مثل یک عصرانه‌ی خوشمزه، نمی‌تواند روز‌های کوتاه و سرد پاییزی را هیجان‌انگیز و لذت‌بخش کند. یک عصرانه‌ی پاییزی خوشمزه در کنار یک فنجان چای داغ، در هوای نیمه ‌تاریک عصر روز پاییزی می‌تواند گرمای انرژی بخشی را به رگ‌هایتان تزریق کند.

مواد لازم

🔹آرد سفید سه پیمانه
🔹روغن جامد یک پیمانه
🔹شکرنصف پیمانه
🔹گلاب نصف پیمانه
🔹پودر هل یک قاشق چای‌خوری
🔹بیکینگ پودرنصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کلوچه سنتی خانگی

طرز تهیه کلوچه سنتی خانگی

طرز تهیه

مرحله اول

ابتدا باید هل و گلاب را در یک کاسه بریزید. سپس شکر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

مرحله دوم

آرد و بیکینگ پودر را در یک کاسه دیگر ریخته و هم بزنید. سپس آن را سه بار الک کنید.
روغن را به آرد و بیکینگ پودر اضافه کنید‌.

مرحله سوم

مخلوط شکر، گلاب و هل را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر نرم شود.

مرحله چهارم

روی یک سطح صاف، مانند سینی، کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن پهن کرده و آن را با وردنه باز کنید.
سپس آن را با چاقو به صورت دایره‌ای برش بزنید.
این کار را تکرار کنید تا خمیر تمام شود.
روی کلوچه ها را به هر شکلی که می‌خواهید تزئین کنید.

مرحله پنجم

سینی فر را چرب کنید و خمیر‌های کلوچه‌ را داخل آن قرار دهید. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید‌.
سینی فر را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید.
سپس آن را از فر خارج کنید و با یک نوشیدنی گرم نوش جان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا