غذا های مللگوشت مرغ

طرز تهیه‌ مرغ لبنانی

طرز تهیه‌ مرغ لبنانی

مرغ لبنانی را امروز با مستر آشپز امتحان کنید و از طعم متفاوت و خوشمزه آن لذت ببرید.
غذا‌های لبنانی یکی از خوشمزه‌ترین انواع غذا‌ها در سراسر جهان محسوب می‌شوند که طرفداران بسیاری دارند.

مواد لازم

🔹سینه مرغ بدون پوست ۶۰۰ گرم
🔹لیموترش با پوست یک عدد
🔹سیر رنده شده دو حبه
🔹نمک یک قاشق چای‌خوری
🔹فلفل یک‌دوم قاشق چای‌خوری
🔹روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
🔹جعفری تازه ۳۰ گرم
🔹هفت ادویه لبنانی یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه‌ مرغ لبنانی

طرز تهیه مرغ لبنانی

طرز تهیه

غذا‌های لبنانی بسیار خوش‌طعم و رنگارنگ هستند و تنوع غذاهایشان هرکسی را به وجد می‌آورد.
از شاورمای گوشت و شاورمای مرغ لبنانی گرفته تا سالاد فتوش و لاه ماجون،
هرکدام از این غذا‌های عربی دنیایی از مزه‌های فراموش نشدنی را درخود جای داده‌اند.

امروز هم با یک پیشنهاد جذاب دیگر از غذا‌های لبنانی به سراغتان آمده‌ایم که به راحتی می‌توانید
در خانه آن را تهیه و نوش جان کنید.

برای شروع پوست سینه مرغ را بگیرید و سپس آن را بشویید.
حالا سینه مرغ را تکه‌های مکعبی برش دهید و در یک کاسه شیشه‌ای ریخته و کنار بگذارید.

سپس هفت ادویه لبنانی را تهیه کنید.
برای تهیه هفت ادویه لبنانی، یک قاشق چای‌خوری زیره، یک قاشق چای‌خوری ادویه آل اسپایس،
یک قاشق چای‌خوری دارچین، یک قاشق چای‌خوری گشنیز، یک دوم قاشق چای‌خوری جوز هندی،
یک چهارم قاشق چای‌خوری هل و یک دوم قاشق چای‌خوری میخک آسیاب شده را با یکدیگر مخلوط کنید.

برای تهیه ادویه آل اسپایس هم یک قاشق چای‌خوری دارچین،
یک قاشق چای‌خوری میخک و یک قاشق چای‌خوری جوز هندی را با هم مخلوط کنید.

با رنده روی پوست لیمو ترش بکشید تا خلال پوست لیموترش تهیه کنید.
سپس آب لیموترش را گرفته و در کاسه مرغ‌ها بریزید.
خلال پوست لیموترش را هم به کاسه مرغ‌ها اضافه کنید.

حبه‌های سیر را رنده کرده و همراه با نمک و فلفل و هفت ادویه لبنانی به مرغ‌ها اضافه کنید.
مواد را با دست خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شده و به خورد هم بروند.
سپس روی کاسه را پوشانده و به مدت حداقل ۲۰ دقیقه یا حداکثر یک شب در یخچال بگذارید تا مرغ‌ها طعم‌دار شوند.

پس از طعم‌دار شدن مرغ‌ها، کاسه را از یخچال خارج کنید.
یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط گاز بگذارید و اجازه دهید تا گرم شود.

روغن زیتون را به ماهیتابه اضافه کنید. سپس مرغ‌ها را به همراه تمامی مواد در کاسه در ماهیتابه بریزید و آن‌ها را تفت دهید.
به مدت پنج تا هفت دقیقه مرتبا آن‌ها را هم بزنید تا قهوه‌ای رنگ شوند.

پس از آنکه مرغ‌ها پخت، ماهیتابه را از روی گاز برداشته و مواد را در ظرف سرو مورد نظر خود بریزید.
سپس برای تزئیین، می‌توانید کمی جعفری تازه را خرد کرده و روی مواد بریزید.
حالا مرغ لبنانی شما با ادویه مخصوص آماده است. نوش جان.

طرز تهیه‌ مرغ لبنانی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 20 =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا