عربیغذا های ملل

طرز تهیه مجبوس مرغ

طرز تهیه مجبوس مرغ

غذای هر منطقه‌ای متناسب با سبک زندگی، آب ‌و هوا و اقتصاد آن منطقه است.
فرهنگ غذایی هر کشوری ریشه در آداب ‌و رسوم و مردمان آن کشور دارد.

تا جایی که برای شناخت فرهنگ یک منظقه می‌توانیم به دنیای غذاهای آن سفر کنیم.
غذاهای عربی هم از مردمان و سبک زندگی آن‌ها برایمان می‌گوید.

مواد لازم

🔹برنج دو و نیم پیمانه
🔹سینه مرغ یک عدد
🔹پیاز خرد شده یک پیمانه
🔹سیر پنج حبه
🔹لیمو عمانی دو عدد
🔹برگ بو شش عدد
🔹میخک شش عدد
🔹دانه هل پنج عدد
🔹زیره سبز نصف قاشق چای‌خوری
🔹پودر دارچین یک‌ چهارم قاشق چای‌خوری
🔹ادویه کاری یک قاشق چای‌خوری
🔹گشنیز سه ‌چهارم قاشق چای‌خوری
🔹زردچوبه نصف قاشق چای‌خوری
🔹نمک و فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه سس الدقوس

🔹گوجه‌فرنگی بزرگ چهار عدد
🔹سیر دو حبه
🔹آب نصف پیمانه
🔹نمک یک قاشق چای‌خوری
🔹فلفل سیاه یک‌ چهارم قاشق چای‌خوری
🔹رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه مجبوس مرغ

طرز تهیه مجبوس مرغ

طرز تهیه

مرحله اول

برای تهیه مجبوس مرغ ابتدا باید یک سینه مرغ بردارید و آن را به ده تکه مکعبی برش دهید.
اجاق گاز را روشن کنید و تکه‌های مرغ را در قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید.
قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا مرغ‌ها بپزد.

مرحله دوم

اگر تکه‌های مرغ چربی دارد در این مرحله که مرغ در حال جوشیدن است آن‌ها را جدا کنید.
در این مرحله پیاز، سیر، لیمو عمانی، برگ بو، میخک، دانه هل، زیره سبز، پودر دارچین، ادویه کاری،
نمک و فلفل، زردچوبه و گشنیز را به مرغ‌ها اضافه کنید.
بگذارید مرغ‌ها ۴۵ دقیقه بجوشد تا زمانی که نرم شوند.

مرحله سوم

تمامی مواد را از قابلمه خارج کنید برنج را در آب مرغی که در قابلمه مانده بریزید و بگذارید تا دم بکشد.
اگر میزان آب مرغ کم بود می‌توانید مقداری آب به آن اضافه کنید.
در ماهیتابه‌ مقداری روغن بریزید و مرغ‌ها را در آن تفت دهید تا کمی سطح‌شان طلایی شود.
زمانی که برنج پخته شد، آن را در ظرفی بکشید و مرغ‌ها را روی آن قرار دهید.
می‌توانید با کمی جعفری هم آن را تزیین کنید.
سس الدقوس هم در کنار این پلو سرو می‌شود.

طرز تهیه سس الدقوس

مرحله اول

برای درست کردن سس الدقوس ابتدا گوجه‌فرنگی‌ها را در آب بجوشانید تا پوست آن‌ها به راحتی کنده شود.
سپس در مخلوط‌کن سیر، آب و گوجه‌فرنگی‌های پوست کنده شده را به خوبی با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم

در قابلمه‌ای مخلوط گوجه‌فرنگی‌ و سیر را بریزید و به آن فلفل سیاه، فلفل قرمز و رب گوجه‌فرنگی اضافه کنید.

به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی حرارت گاز بجوشانید تا سس غلیظی درست شود.
حالا سس القدوس شما آماده است و می‌توانید آن را کنار مجبوس مرغ سرو کنید. نوش جان!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × یک =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا