انواع کیک

طرز تهیه کاپ کیک انار

طرز تهیه کاپ کیک انار

فکر نمیکنم کسی باشه که کاپ کیک ( یا کیک فنجانی ) دوست نداشته باشه!
کاپ کیک ها یه عضو کوچیک و مینیاتوری خوشمزه تو هر مهمونی و مجلسی هستن
که به خاطر تنوع در تزیین و همینطور راحت و سریع آماده شدنشون برای همه محبوب و دوست داشتنی هستن.

مواد لازم

🔹آرد ۲ و نیم لیوان
🔹شکر ۱ و ۳/۴ لیوان
🔹کره ۲ قاشق غذاخوری
🔹دانه انار ۱ لیوان
🔹شیر ۱ لیوان
🔹بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
🔹تخم مرغ ۴ عدد
🔹روغن مایع ۳/۴ لیوان
🔹اسانس وانیل مقداری
طرز تهیه کاپ کیک انار

طرز تهیه کاپ کیک انار

طرز تهیه

مرحله اول:

فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کره، شکر، آرد، روغن، بکینگ پودر، نمک و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید
و با سرعت کم همزن ۲ دقیقه بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.

تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و با قاشق مخلوط کنید (دقت کنید که هر تخم مرغ را پس از اضافه کردن خوب مخلوط کنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه نمایید).

مرحله دوم:

پس از اضافه کردن تخم مرغ ها ، شیر را کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید
تا مایه کیک خوب یکدست شود ، داخل قالب های کاپ کیک را تا نیمه با مایه کیک پر کنید

و دانه های انار را روی کیک بپاشید سپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه قرار دهید.

مرحله سوم:

پس از پخت قالب را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا کاپ کیک ها سرد شوند
سپس کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته و دانه های انار تزیین و سرو کنید
(میتوانید برای تزیین کاپ کیک ها از هر ماده دیگری که دوست دارید استفاده کنید).

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا